Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Már a harmadik barátnőm ajánlgatja fogyáshoz nekem az acait, de hogy mitől olyan nagy szám épp ez a bogyó, azt egyik sem tudta megmondani. Végülis ez is csak egy antioxidáns, mint minden gyümölcs nem? Részemről egyébként nem eszem olyan holmit, ami nem a mi országunkban terem, mert tudom, hogy a szállítás során vegyszerekkel kezelik, érlelik őket. Igazából a tablettákban sem hiszek, de most már annyian ismételgetik az acait, hogy tényleg kíváncsi vagyok, hogy lehet-e vele fogyni, vagy mire jó igazán? Mindenkinek beválik? Üdv, Karolin

2015-10-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Karolin!
Acai tablettát nem nehéz találni, Dunát lehet rekeszteni vele, annyiféle van. Még csak az sem biztos, hogy hatástalanok, de ha érdekel az igazi acai-hatás, tehát az, ami miatt villámgyorsan elterjedt még a szupersztárok között is ez a bogyó, akkor ne tablettákat szedj, hanem Acai Koncentrátumot igyál! Miért? Mert 100%-ban természetes készítmény, és mert mélységesen sötétlila a színe.

Meglepődtél ezen az érven? A hatásért felelős vegyületek főként a bogyó héjában találhatók, amit a tablettákból előszeretettel spórolnak ki. Ettől a természetes vegyülettől sötétlila az Acai Koncentrátum színe! Szoktam is mondani: ha van egy sötétlila Acai Koncentrátumod, a lehető legnagyobb durranást kapod a pénzedért!

Nézzük az előnyöket: hosszú a sor, hiszen ez nem csak a fogyókúrázásról szól! Olyan gazdag a tápanyag-összetétele, hogy évekkel fiatalabbnak érzed majd magad tőle – s úgy is nézel majd ki. Az igazi Acai energizál, vitalizál, fiatalít – és természetesen javítja az anyagcserét, így bizony karcsúsít is.

Az Acai bogyó nem egyszerűen antioxidáns. Baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonságú, bőséges forrása az antocianinoknak, amelyek a flavonoidok egyik különálló csoportjaként ismert. (Egyes tanulmányok szerint akár 50 %-kal képesek az inzulintermelést javítani a szervezetben.) A lehetséges előnyökről szólva röviden: támogatja a fogyást, gátolja az öregedési folyamatokat, szinten tartja a koleszterint, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, megkönnyíti az elalvást, de még a szexuális potenciált is képes javítani. Üdvözlettel; Rudolf Rita