Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Már 28 éve vagyok cukorbeteg 2-es típusú, gyógyszeres és inzulinos is. Nem tudom mikor kezdett romlani a majfunkció adatai, de pár éve kiderült, hogy zsirmájam van. Azóta ursofalk gyógyszert szedem. A májfunkcio adatok csökkennek, aztán újra magasak, magasabbak a mormál értéknél. Közben mária tövis kapszulát is szedek, mert azt tudom, hogy jo a máj regenálásához, de még mindig magas a májfunkció, ez sem segít. Minden évben hasi ultrahangra is elmegyek, ellenőrzés miatt, évek óta zgyanaz. Epekövem nincs. Gyerekkorom óta túlsúlyos is vagyok. A cukorbetegségre Merckformint szedek. Vajon én szedhetném hepa detox terméket?Köszönöm előre is válaszát. Üdvözlettel: Viszt Ibolya

2021-12-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ibolya!

Sajnos a cukorbetegség nagyon gyakran összefüggést mutat a zsírmájjal, és mindkettő komplex fellépést igényel tőlünk. A cselekvési tervekről készítettünk is egy-egy blogbejegyzést, melyet a kiemelésekre kattintva érhetsz el, ajánlom figyelmedbe.

A jó hír azonban az, hogy megfelelő életmódbeli változtatásokkal és célzott kiegészítőkkel mindkét betegség esetén könnyen visszaszerezhetjük az irányítást. Nagyon fontos, hogyha gyógyszert is szedünk, akkor az étrend-kiegészítők kúrája előtt ki kell kérnünk a kezelőorvosunk véleményét is, hiszen szükség lehet a gyógyszeradag módosítására. Különösen igaz ez, olyan májműködést támogató kiegészítők esetén, mint a Hepa Detox.

Kérlek, olvasd át azokat az anyagokat, amiket küldtem, egyeztess kezelőorvosoddal is, és ha kérdésed merül fel, fordulj hozzám bizalommal.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita