Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Ma megérkezett a Chela Ferr vaskapszula, amiből tízóraikor bevettem egy szemet. Kis idő múlva "vas ízt" éreztem a számban, volt egy kis hányingerem és most álmos vagyok. Normális ez? Olyan pozitív véleményeket olvastam eddig! Vagy csak én vagyok ilyen, hogy nem tudok semmit szedni rosszullét nélkül? Várom válaszod köszönettel! Zsuzsi

2017-12-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsi!

Valóban nem volt még ilyen visszajelzésünk, hiszen a ChelaFerr egy hipoallergén, szerves, kelátolt-szerves vaskészítmény.

Fontos jellemzője az is, hogy csak annyi szívódik fel belőle a szervezetben, amire szükség van, a többi pedig kiürül, tehát nem halmozódik.

Így csak két dologra tudok most gondolni, és az nem más, mint egy egyéni érzékenység a kapszulatokra, ami könnyen megkerülhető, hiszen ez a termék a kapszulatok felbontásával is bevehető, és ezt ajánlani szoktam vegán fogyasztóknak is. A másik, hogy a tapasztalt tünetek előfordulhatnak akkor is, ha áldott állapotban vagy.

Vagyis nézzük meg holnap a bevitelt kapszulatok nélkül. Ha nincs változás és az áldott állapot sem áll fenn, akkor viszont fel kell keresd kezelőorvosodat, hogy megtaláljuk a kiváltó okot.

Várom szíves visszajelzésed.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita