Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lipóma eltüntetésével kapcsolatosan keresgéltem. ( lányomnak és a férjemnek van ilyen zsírdaganata.) Olvastam itt az oldalon, hogy a következő hatóanyagokat javasolja: Szilimarin, Cinarin és a Leticin.( Máriatövismag kolinnal,Hepaplusz,Gold leticin) Kérdésem az lenne, hogy mindhárom termék szedését egyszerre javasolja??? Csak aggódom, hogy nem lesz e túl sok a B vitamin amit bevisznek. Mindketten szednek még Brandenburg NEUROT is mert kissé depressziósak. Ez is B vitamin. Ez utóbbit nem szeretnék abbahagyni mert rendkívül jó hatású. Kérdezném, hogy szedhetik e mindet egyszerre? Köszönöm a választ! Üdv.Kovácsné Ritt Klára

2019-02-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Klára!

Valóban lipoma esetén a Hepaplus articsóka kivonat, a Szerves máriatövis kivonat, valamint  a szója-lecitin  a leghasznosabb tápanyagok, ezeket lehet párhuzamosan is fogyasztani.

Ilyenkor azonban az életmódunkon is változtatni szükséges. Ehhez találsz ajánlásokat, ha a kiemelésre  kattintasz.

Amennyiben az étrend-kiegészítőket kúraszerűen fogyasztjuk, azaz maximum 120 napig, és utána tartunk 3-4 hét szünetet, úgy nem kell tartani a túladagolástól, még a B-vitaminok esetében egyáltalán nem.

 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita