Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lepkeszegmagot szerettem volna rendelni a ligetszépe mellé. Mikor lesz kapható? PMS-ben és férfias kopaszodásban szenvedek, jelentősen megritkult a hajam, a bőröm kiszáradt, úgy látom ezek segítenének. Jól gondolom? Üdv: Kati

2018-06-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

Igen jól gondolod, a ligetszépe olaj és a Lepkeszegmag  kivonatok kiváló segítőtársak hormonális egyensúlyvesztés esetén. Utóbbi termék érkezését pedig július 6.-ára ígérte a gyártó. Amint beérkezett hozzánk, az weboldalunkon azonnal rendelhetővé is válik.

Mivel leggyakrabban PCOS esetén jelennek meg hasonló tünetek, mint férfias típusú kopaszodás, bőrproblémák és PMS-panaszok, ezért arra gondoltam, hogy érdemes lenne ide kattintva erről bővebben is olvasnod!  Ez a leírás így kezdődik: „Az első és legfontosabb lépés a stressz-mentesítés, a második a diéta, a harmadik a testmozgás, és csak a negyedik lépcső az, hogy célzott tápanyagokkal dúsítod az étrended!”

Összefoglalva; tüneted életmódváltásért kiáltanak, hogy visszavedd hormonális egyensúlyod felett az irányítást. Életmódváltásod részeként pedig több célzott kiegészítőt is alkalmazhatsz, de soha nem helyette. 

Ilyen a természetes hormonrendező a D3-vitamin tabletta ,a stresszhez való alkalmazkodást segítő adaptogén kivonatok, az inzulin érzékenységet növelő és a belső gyulladásokat csökkentő halolaj zsírsavak (EPA, DHA), vagy a Lenmagolajat   amit nem csak belsőleg, de külsőleg is alkalmazz a bőrödön, egy csodálatos Omega3 zsírsav miatt, amit alfa-linolénsavnak (ALA) hívnak!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita