Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lepkeszeg tablettát rendeltem tőletek, hőhullámok miatt, mióta szedem enyhültek a tünetek. Mellette egy kicsit szeretném növelni a mellméretemet, talán az is kicsit teltebb lett, bár nem sokkal. Mehhyi idő alatt érezhető a hatása? Másfél doboz fogyott el eddig. Mellette kollagénitalt fogyasztók és hialuron savat. Ezeket lehet együtt fogyasztani? Másik nagy problémám, hogy nagyon stresszes időszakot élek. Öt kilót fogytam, amiből eddig nagy nehezen kettő kilót sikerült vissza hízni. Most 47 kg vagyok 166cm-hez. Segítségedet kérném, mit ajánlanám, hogy egy kicsit tudják hízni. Minimum az 55kg-ot szeretném elkérni. Mit javasolsz. Előre is nagyon köszönöm válaszod: Andrea

2023-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

A görögszéna kellemes mellékhatása, hogy feszesebbé, teltebbé varázsolja a melleket. Ez egy kúra alatt, ami 3 hónapos, a kúra feléig általában nem érezhető semmi, de ettől nem kell megijedni egy kosármérettel is megnövelheti melleink méretét.

A stressz ellensúlyozásához ajánlom figyelmedbe a Pszichobiotikumokat. Ezek olyan probiotikumok, melyek teljesen természetesen, mellékhatás nélkül segítenek csökkenteni a stresszt, bizonyítottan már 30 nap alatt. A kiemelésre kattintva tudsz bővebben olvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita