Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lenne egy olyan kérdésem, hogy én gyorsan híztam és a mellemen a kötőszövet elszakadt egy két részen és erre mit tudna ajánlani? És ha van tokám, arra mit tudna ajánlani, hogy eltűntessem?

2018-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

A Facelift kollagént és a Fermentált Hialuronsavat ajánlom neked belsőleg. Őket két antioxidánssal érdemes kiegészíteni, amik a szerves cink, illetve a C-vitamin. Napi 2000mg C-vitamin ugyanis fokozza az étrendhez adagolt kollagén biohasznosulását és önmagában is kollagén-termelő, kötőszövet edző tápanyag. A szerves cink pedig még a régi műtéti hegeket is szebbé varázsolja.

Legyen meg a napi 2-3 liter folyadékbevitel (víz) és a rendszeres testmozgás. Minél több, minőségi tápanyagot veszel magadhoz, a bőröd annál hálásabb lesz, és ezt meg is fogja mutatni Neked! Saját tapasztalatom az, hogy csupán a cukor száműzése az étrendből 1 hónap alatt láthatóan javít a bőr minőségén.

Naponta kétszer, reggel és este pedig Bio Argán olajjal kezeld a striákat! – Ez az olaj 15 éves háztartási sérülésemet (az udvaron égettünk és egy nejlon darab visszapattant a kézfejemre, csúnya nyomot hagyva) mulasztotta el, mindössze 6 hét alatt!!!

És a toka, bizony ugyancsak az egyik jele a kötőszöveti gyengeségnek. Nyugodtan használhatod rá szintén külsőleg a Bio Argán olajat, és a naponta rendszeresen végzett, pár perces nyaktornával tehetsz még sokat a toka eltüntetéséért. Ezt a következőképpen végezd: előretolt állal hajtsd hátra a fejed majd fordítsd balra és jobbra legalább 10-10-szer. Majd teljesen egyenes nyakkal nyújtsd ki teljesen a nyelved és próbáld megérinteni a nyelveddel az orrod. Majd ezt folytasd 10 másodpercig. Ezt folytathatod addig, míg el nem fáradsz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita