Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita.Lenne egy két kérdésem.Az első,hogy a Ferzim fast ampulla beszedése után mennyi idő után lehet étkezni.A másik kérdés,tudna e ajánlani visszér betegségre valami gyógymódot?A harmadik kérdés ugyan az csak itt aranyérre kérdezem a gyógyszert.

2018-10-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Jenő!

A Ferzym® Bélflóra ampulla bevétele után 15 perccel már étkezhetsz.

Visszeres panaszok és aranyér probléma esetén is a vizsgálatot az életmóddal kell kezdeni. A panaszok kiváltó oka között szerepelhet ugyan veleszületett kötőszöveti gyengeség, de az alacsony rostfogyasztás, a mozgáshiány, a súlyfelesleg és a finomított szénhidrátok túlzott fogyasztása a leggyakoribb előidézői, vagy fokozói a panaszoknak.

Fogyassz reggelire psylliumot, zabpelyhet, vagy lenmaglisztet, növeld a folyadékbeviteled, fogyassz több friss élelmet, és kerüld a cukrot, fehér liszt alapú élelmeket. Az erek védelmében nem feledkezhetünk meg a rendszeres testmozgásról sem! A megreformált étrendet olyan célzott kiegészítőkkel dúsíthatjuk az egészséges erek érdekében, mint a C + D3 + K2-vitaminok, illetve az érvédő T-vitamin tartalmú gyógynövények.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita