Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Le akartam adni 2 ruhaméretet, ami össze is jött. Az életmódváltás megvolt, jobban nézek ki és jobban is érzem magam, járok fitneszbe, de egyszerűen nem megy vissza rendesen a pocakom. Nem mondanám, hogy hasam van, inkább csak pukli, háj ami, nem megy le és zavar. Ha nem tudok elmenni tornázni annyiszor amennyiszer szoktam: oda hízok először. Ha két keksznél többet eszem: oda hízom először. Ha este jut idő csak ennem, már reggelre nagyobb, rögtön meglátszik. Egy pillanatra sem tudom elengedni magam. Olyan cuccokat hordok, ami lefeszíti, de ez nem megoldás. Lehet tenni valamit ellene? Amikor a háziorvosomnak hoztam fel, szó szerint kinevetett, hogy ez nem orvosi probléma, felírt egy hashajtót, hogy ha szükséges vegyem be. De akkor mit tegyek? Üdv: Viola

2016-01-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viola!

Tetszik, hogy ráléptél egy olyan útra, amely során mindent megteszel azért, hogy jobban érezd magad és egészségesebben élj! Nem írtad milyen diétával fogytál le – ám ha nem ismered az Expressz Diétánkat, érdemes próbát tenned vele, mert a visszajelzéseink szerint pontosan az utolsó kilók leadásában nagy segítség. (Ezek sokszor a legrosszabb helyeken ragadnak ott, mint pl a hason, fenéken, combon.)

Előfordulhat, hogy ennél mélyebben gyökerezik a probléma, és minden diéta, sport ellenére is megmarad a probléma. A kor előrehaladtával egyre több salakanyag reked bent a belekben és/vagy felborul a hasznos bélbaktériumok aránya, de igazából nem is annyira az idő kérdése ez, hiszen a rengeteg értéktelen étel (fast food, illetve silány alapanyagú, tartósítószerekkel, mesterséges színezékekkel teli ételek) a cukros, szénsavas italok fogyasztásával törvényszerűen megtörténik.

Mire van tehát szüksége a beleidnek? Nagytakarításra! A legjobb az egészben, hogy ezt rendkívül egyszerűen és biztonságosan elérheted: A Cotipsilium tasakokkal mindössze napi egy, természetes összetevőkkel ható port kell vízbe keverni és meginni. Az íze kellemes, a hatóanyagtartalma lenyűgöző, itt olvashatsz róla többet: >>> Tökéletes emésztés? Sima ügy.

Ez nem hashajtó, nincs is ilyen hatása, mégis rendkívül hatékonyan, áldásosan rendezi a székletet, és kíméletesen takarítja ki a salakanyagoktól a beleket. A hatása a gabonából fermentált, természetes emésztő enzimeknek (amiláz, laktáz,lipáz, celluláz), a gyömbérolaj kivonatnak, a körtének, a tamarinusznak és a psylliumnak köszönhető. Először ezzel végezz el egy kúrát (minimum 60 nap), s azt követően, ha szükséges, jöhet a Cotifibra bélradír, amivel még alaposabb lesz a nagytakarítás. Mindeközben ne feledkezz meg a probiotikumok beviteléről sem! Mindkét termék megadja számodra a fontos prebiotikumokat, ami alapvetően fontos a bélflóra helyreállításához, DE a probiotikumokról neked kell gondoskodnod! A joghurtevés támogatja a későbbiekben a belek harmonikus munkáját, de az alapos probiotikumos pótláshoz kevés, arra inkább a Ferzym® ampullákat ajánlom. Üdvözlettel Rudolf Rita

expresszdieta-cotipsilium-cotifibra-ferzym.jpg