Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lányom combján néha véraláfutások jelennek meg, semmilyen ütés nem éri, van úgy, hogy reggel úgy ébred fel. Tudsz javasolni valamit? Köszönöm Andi

2020-06-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

Bizony előfordul, hogy látszólag minden ok nélkül alakulnak ki testünkön véraláfutások. Ennek a hátterében megbújhat alkati adottság is, a kiserek sérülékenyebbek, de akár vitaminhiányt is jelezhet a szervezet.

A C-vitamin hiányában például csökken a bőr ellenálló képessége, könnyebben alakulnak ki sebek, és lassabban is gyógyulnak. A K2 vitamin a normál véralvadáshoz szükséges, hiányában hígabb lesz a vér, könnyebben alakulhatnak ki vérzések.

Így először is azt javaslom, hogy kezdjetek bele ezeknek az alapvitaminoknak a pótlásába ezzel a nagy dózisú tablettával, melynek retard hatóanyagleadását laboratóriumi tesztek igazolják. Érdemes kiegészíteni a kúrát 95%-os OPC tartalomra standardizált szerves szőlőmag kivonattal, hiszen erősíti az ereket, és javítja a mikrokeringést. 

Alkalmazzátok ezeket a kivonatokat egy 60-120 napos kúra keretén belül. Amennyiben a véraláfutások megmaradnak, esetleg megjelenésük sűrűbbé válik, kérlek, keressetek fel egy szakorvost, hogy pontosan kideríthessük a kiváltó okot, és ellene célzottan léphessünk fel.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita