Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Ríta! Lak Rózsa vagyok évek óta hűséges vásárlótok vagyok az oktogoni boltotokban. Szeretem a a személyes kontaktust. A segítségedet szeretném kérni. Család tervezés a célunk eddig 2x nem sikerült. Az első esetben a Royal Jellyt szedtem. 8 hetesen ment el és endometriózis állapítottak meg. A második esetben Royal Jelly+Folsav+MgB6+Dvitamin+Omega3 volt a "csomagom" 10 hetesen ment el. Most 3 termék között próbálok dönteni: Royal Jelly, Ligetszépe olajkapszula és a kismama vitamin között. Nem tudom melyik lenne Jó, esetleg több is. Ki kell e egészíteném folsavval, dvitaminnal és magnéziummal a termékeket? Segítségedet előre is nagyon szépen köszönöm! További szép napot kívánok! Szeretettel: Lak Rózsa

2018-05-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rózsa!

Mivel az endometriosis a női meddőség egyik gyakori oka, annak kezelése megkerülhetetlen. Annál is inkább, mert a bevérzett szövetekből ciszták és hegek képződhetnek, valamint a különböző szervek között, rostos összenövések keletkeznek.

Ebből kiindulva kiegyensúlyozott vegyes étrended és életmódod mellé, kiegészítésként válaszd a ligetszépe olaj kivonatát és a görögszéna koncentrátumot  melyek természetes hormonokhoz hasonló anyagokat tartalmaznak, így hozzájárulnak a szervezet hormonális egyensúlyának helyreállításához.

Mivel minden babavárás előtt álló nőnek javasolt a folsav  és a D3-vitamin fogyasztása, és azok dózisának emelése, a Vita-min plus® kismama multivitamin mellett, azok plusz adagolása, különösen ebben az esetben, teljesen egyértelmű.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita