Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Lábszag ellen szeretnék tanácsokat kérni. Próbáltam már a teafaolajat, cipőkbe is szoktam csöppenteni de sajnos nem sokat segít :( Igaz a kínai balerina cipőkbe szinte mindenkinek büdös lesz de nekem másba is büdi (mondjuk nem annyira mint a balerinába) De akármilyen cipőt hordok mindben érzem hogy büdös. Zoknival is anélkül is. Köszönettel:N

2018-09-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves N!

Problémádra remek megoldást jelenthet Timsó porunk! Ezzel a vulkanikus eredetű ásványporral hintsd be lábaidat mielőtt felhúzod a zoknit, és szórj belőle a cipődbe is! Megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok növekedését, és harcol a lábgombák ellen.

Kialakult lábgombásodás esetén pluszban is védekezhetsz. Készíts timsóporos lábfürdőt, ezt követően töröld szárazra a lábfejedet, talpadat és lábujjközöket, majd a 100%-os teafa olajjal közvetlen kend át ugyanezeket a területeket. Nagyon gyors eredményekre számíthatsz!

Ha hosszabb ideje fennálló a probléma, akkor belsőleg is érdemes kúrát kezdeni, melyhez szíves figyelmedbe ajánlom gomba- és baktérium ellenes kivonatunkat, a Fitotree kapszulát. Ez a kivonat a téli időszak meghűléses-megfázásos időszakaiban is védettséget biztosít majd Neked.

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita