Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm válaszod, és hogy megerősítettél: jó döntést hoztam, hogy szoptatás alatt nem méregtelenítettem... Időközben elkezdtem útifű maghéjat szedni, mert arról gondoltam még, hogy nem árthat... Kérdésem: útifű vagy Cotifibra? :-) Vagyis leváltsam-e a maghéjat a Cotifibrára - bár hasonló elven működnek, mégis: melyik a hatásosabb, biztonságosabb? Köszönöm! Karola Ui.: visszerekre ajánlasz valamit, amit szoptatás alatt is alkalmazhatnék?

2017-04-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Karola!

Az útifű maghéj és a Cotifibra Bélradír  is teljes mértékben biztonságos. Hatásukat tekintve a Cotifibra összetettebb, ezáltal hosszabb távon jelenthet megoldást a problémára. Azonban a kúraidőt mindenképpen érdemes betartanod. Ez minimum 60 nap, ami a probléma súlyosságától függően 120 napra emelhető.

Visszérre a szoptatás ideje alatt az Erbaven termékcsaládból és egy hajszálerekre és visszerekre is alkalmas, 18 komponensű gélt, amelyeket külsőleg kell alkalmazni. Ezek közül egyiknek sincs ellenjavallata a terhesség és szoptatás időszaka alatt.

:)

Üdvözlettel

Rudolf  Rita