Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm válaszát. További kérdésem lenne, hogy szeretnék egy tisztítókúrát a puridren segítségével valamint az Ön által javasolt stressz control kivonatot és ligetszépe kapszulát lehet-e egyidejűleg alkalmazni a hashimotómra kapott syntroxinnal. Valamint a férjem vérnyomáscsökkentőt szed, volt már egy ablációja és most a veséje is rendetlenkedik, tudna-e valamit ajánlani? Előre is köszönöm válaszát

2019-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Leandra!

Mindkettőtöknél az első lépés az életmódváltás, és, hogy ez mennyire fontos magas vérnyomás esetén is, arról ide kattintva  olvashatsz bővebben. Nagyon fontos lenne odafigyelni a kiemelés alatt javasolt változtatásokra, annál is inkább, mert a vese rendetlenkedése mindig szoros összefüggést mutat a máj egészségével, mely tehermentesítő étrenddel és testmozgással szintén javító. Ha ezek a változtatások elindulnak, akkor nagy hasznát veheti még párod, az articsóka koncentrátumnak  is.

Mivel Hashimotonál szintén azonnali életmódváltás szükséges, mellyel a betegség tünetei jelentősen javíthatók, az olyan kiegészítők mint a szervezet sav-bázis egyensúlyát támogató Puridren® főzetet, az esszenciális Omega6 zsírsavat koncentráló Ligetszépe és az adaptogén gyógynövényeket egyesítő Stress® Control kivonat, jó választás. Én magam is ajánlom ezeket a kiegészítőket.

Összességében, az étrend-kiegészítők csak életmódváltással együtt hozhatnak sikereket. Nem működnek egymás nélkül, ezt ne tévesszétek szem előtt.

Nagyon sok sikert a kúrákhoz! 

Somogyi Rita