Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm válaszát, melyet az epepolip és májzsírosodással kapcsolatos kérdésemre adott. Elolvastam a link szerinti javaslatokat. Jól értelmezem, hogy az abban felsorolt termékek egymás mellett - párhuzamosan - is szedhetők? A máriatövis (ebből az olaj is jó gondolom), a hepaplus és a zöldkávébab kombóval kezdeném. Igaz más termékcsaládból, de van kollagénem (jutavit), ez is mehet mellettük? Illetve szeretném megkérdezni, hogy mennyi ideig szedjem, mit javasolsz? Köszönettel: Nóri

2019-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóri!

Igen, az általad kiválasztott termékeket fogyaszthatod egymással párhuzamosan is. A máriatövismag olaj helyett én azonban a 160 mg szilimarinra standardizált, kolinnal is dúsított máriatövismag tablettát ajánlom a figyelmedbe, hiszen olyan esetben már, mint a kialakult zsírmáj, fontos, hogy magas hatóanyag tartalmú kivonatot vegyünk magunkhoz.

A kúraidő a Hepaplus és a szerves zöldkávé esetén is legyen 120 nap.

A bélbaktériumok alapvető szerepet játszhatnak az elhízás, az inzulinrezisztencia és a nem alkoholos eredetű zsírmáj kialakulásában és a folyamat visszafordításában, éppen ezért, minimum 30 napon keresztül indítsd reggeleidet Ferzym® bélflóra ampullával .

Nincs akadálya annak, hogy kollagénnel is kiegészítsd kúrád, azonban itt is érdemesebb magasabb biohasznosulású terméket választani.

És ne felejtkezz el a májkímélő diétáról, valamint a rendszeres testmozgásról, e nélkül, ugyanis nem érhetünk el sikereket.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita