Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm válaszát,a tanácsait. Voltam a problémámmal szakorvosnál ( gasztroenterológusnál,belgyógyásznál), emésztőenzimet,és probiotikumot kaptam a panaszaimra. Nem tapasztaltam annyira a javulást,mint ahogy szerettem volna. Ezért gondoltam,hogy Önhöz fordulok segítségért. Az Ön által ajánlott termékek mellet,a fogyás és a vízhajtás miatt szedhetek-e Ananász tablettát,és DIURERBE tablettát? ( 173cm-es magasságomhoz 78kg vagyok) Köszönöm szépen előre is a válaszát: Detti

2019-02-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

A kiváltó ok feltárása a legnehezebb feladat. Ha ez nincs meg, akkor nehéz javulást is elérni, ezért nem tapasztalsz változást. Most csak annyit tudunk, hogy szerencsére nincs komolyabb, orvosilag diagnosztizálható emésztőrendszeri betegséged. Mivel problémáid nem szűnnek, életkorod és tüneteid alapján, a kiváltó okokat a hormonális változások számlájára írjuk. Viszont, hogy jó úton járunk-e, ahhoz az ajánlott célzott életmódváltás és kiegészítők, egyszerre történő alkalmazására van szükség. Az általam felsorolt lépések és tápanyagok elegendőek ahhoz, hogy mindez 1,5-2 hónap múlva kiderüljön.

Amennyiben úgy érzed, hogy Te ezt fokozni szeretnéd még a DIURERBE® forte vízhajtó tabletta  és az Ananász kapszula  hatóanyagaival, akkor azt nyugodtan megteheted, az ajánlott tápanyagok mellett.

De ne feledd! Első körben az egészséges ösztrogén anyagcsere a cél, így azok a lépések szükségesek, amit az előző levelemben is írtam.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita