Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen válaszát, amelyet 01. 07-i levelemre kaptam Öntől. Pár kérdésben bizonytalan vagyok, kérem további tanácsait a következőkkel kapcsolatban. 1. A Cotifibra bélradír és az Útifűmaghéj bevétele között mennyi időnek kellene eltelnie? Most kb. 15 percet tudok várni a két termék között. 2. Az Útifűmaghéj után mennyit kell várni az étkezéssel? 3. Ligetszépe, Cink és Szelén napi 1 tabl. - ezeket reggel, vagy inkább este célszerű bevenni? 4. A Hepaplus, Fekete áfonya, Folyékony kollagén napi 2x. Ezeket reggel és este, vagy délben és este kell bevenni? 5. A görögszéna elegendő-e, ha csíra formájában fogyasztom? 6. A Puriden folyadékkal is be lehet venni a vitaminokat, vagy ehhez inkább a sima víz legyen? Remélem, nem kevertem össze semmit :) 7. Nőgyógyász orvos a hajritkulásra Priorin kapszulát javasolt. Kérem tanácsát, hogy mindezeket a termékeket egyszerre lehet bevinni a szervezetbe, vagy inkább fontossági sorrendet kellene felállítani és csak fokozatosan áttérni egyes termékekre. Remélem, nem voltam túl bonyolult... Segítségét és válaszát előre is köszönöm! Zsuzsanna

2019-01-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

Pontba szedett kérdéseid alatt olvashatod válaszom.

1. A Cotifibra bélradír és az Útifűmaghéj bevétele között mennyi időnek kellene eltelnie? Most kb. 15 percet tudok várni a két termék között.  

Tökéletes, de akár egymást követően is fogyaszthatod őket. Előbb a folyékony formájú Cotifibra bélradírt majd az útifűmaghéjat fogyaszd el.

2. Az Útifűmaghéj után mennyit kell várni az étkezéssel?

Az útifűmaghéj önmagában is lehet a reggelid, majd a következő étkezés a tízórai, de úgy is gondolhatsz rá, mint egy müzli alapanyagra és más reggeli étekkel is kombinálhatod. Fontos azonban, hogy elfogyasztása után, legalább 2 pohár vizet is megigyál, hogy kifejthesse hatását.  

3. Ligetszépe, Cink és Szelén napi 1 tabl. - ezeket reggel, vagy inkább este célszerű bevenni?

A ligetszépe kivonatot este lefekvés előtt vedd be, míg a szerves szelén és szerves cinket a reggeli után.

4. A Hepaplus, Fekete áfonya, Folyékony kollagén napi 2x. Ezeket reggel és este, vagy délben és este kell bevenni?

Szintén reggeli után vedd be mikronizált fekete áfonya tablettát. Ebéd és vacsora közben fogyaszd az Hepaplus articsóka kivonatot, míg a kollagént önmagában, vagy egy pohár vízben feloldva ebéd és vacsora után. 

5. A görögszéna elegendő-e, ha csíra formájában fogyasztom?

Ezt a probléma foka határozza meg. A görögszéna csíra nagyszerű tápanyagforrás, sőt, nincs is még egy a csírákhoz hasonló, élő táplálék a Földön, de egy mikronizált görögszéna tabletta a hatásért felelős hatóanyagokat már koncentráltan tartalmazza, aminek köszönhetően jobb és gyorsabb tünetenyhítést tesz lehetővé. Amennyiben a változókori panaszok mérséklése a cél és nem a prevenció, akkor inkább a tablettát válaszd, melyet fogyaszthatsz étkezéseid előtt.  

6. A Puriden folyadékkal is be lehet venni a vitaminokat, vagy ehhez inkább a sima víz legyen? Remélem, nem kevertem össze semmit :)

Nyugodtan beveheted őket a Puridren® főzet hígításoddal, ennek semmi akadálya. 

7. Nőgyógyász orvos a hajritkulásra Priorin kapszulát javasolt. Kérem tanácsát, hogy mindezeket a termékeket egyszerre lehet bevinni a szervezetbe, vagy inkább fontossági sorrendet kellene felállítani és csak fokozatosan áttérni egyes termékekre.

Minden további nélkül kombinálhatod a fenti hatóanyagokkal. Viszont! Kérlek, az életmódváltásról se feledkezz meg. Tudatos, minőségi táplálkozás, bőséges folyadékbevitel, rendszeres testmozgás, a mindennapi stressz ellensúlyozása nélkülözhetetlen lépcsők a célhoz. A kiegészítők pedig mindössze mankók, hogy gyorsabban lépd át a célvonalat.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita