Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen :) Úgyis akartam menni vérvételre ott biztos kimutatják ha valami nem jó. Vas (eddig még legalábbis) rendben volt. Olvastam most itt az egyik hozzászólásban perui kovaföldről és elég jókat írnak róla. Ön szerint azt is szedhetném? Írják, hogy béltisztításra is jó meg méreganyagok kiűzésére lehet, hogy az is segítene? Önöknél lehet ilyet kapni? Máj epe tisztításnál is segítene? (most szedem a máriatövist és a lecitin kapszulát, de már csak 1-1 szem van belőle) Gondoltam elkezdeném ezt a kovaföld kúrát:) Köszönettel:N

2018-02-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!
A Kovaföld szilíciumot tartalmaz (ezt tartalmazta a BioSilica® kapszula is csak az ki van még egészítve egyéb tápanyagokkal.

Nyugodtan szedheted,  bár ennél vannak célzottabb béltisztító (Cotifibra bélradír), méregtelenítő (Puridren®) ,  máj-epe tisztító (Hepaplus®)  készítményeink.

Én a helyedben megvárnám a kivizsgálást, és célzottan kezdenék egy kúrába. A terméknevekre kattintva részletesebben olvashatsz a kovaföld vagy az egyéb termékek hatásairól.

Üdvözlettel: Somogyi Rita