Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen , megkaptam a Diubrerbe Forte -t. Még most találtam rá erre a termékre. Ki szeretném próbálni, mert nem gyógyszer! Van- e köze esetleg a vérnyomáshoz? Nekem alacsony szokott lenni. Sajnos a változó korral jött fel egy kis felesleg. Remélem hatékony lesz. Vagy esetleg szedhetek mellé még valamit, amivel a súlyomat csökkenteni tudom? (Igazából nem sok Kg). Köszönettel: Gálné

2018-06-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gálné!

Nagyon rossz megközelítés, ha azt írod; „ki szeretnéd próbálni, mert nem gyógyszer”! Sajnos egy étrend-kiegészítő nem képes gyógyszernek minősülő vízhajtót helyettesíteni! Ezért, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz, mert szív, máj vagy vese eredetű betegséged van, ahol ezen kiváltó okok miatt kell vizet hajtani Nálad, eszedbe se jusson a gyógyszert abbahagyni. Továbbá ha gyógyszeres kezelés alatt állunk, akkor a növényi kiegészítők alkalmazása előtt feltétlen konzultálni is kell kezelőorvosunkkal, hiszen az étrend-kiegészítők befolyásolhatják a gyógyszeradagolást. Fontos, hogy mindezeket tudjuk!

Ha persze Nálad nem ez a helyzet, hanem a testsúlytöbblet, a gyengülő keringés és érpanasz okozza a vizesedést, amit a nagy meleg fokoz, akkor jó választás a DIURERBE® forte tabletta. A hormonális egyensúlyvesztések, mint például a változó kor is, súlyfelesleggel járhat, ahol megfigyelhető a vizes típusú elhízás, így ez a kivonat, ekkor is segítség. 

A vizelethajtó gyógynövény kivonatok segítenek a normál vérnyomás fenntartásában, és különösen hasznosak magas vérnyomással küzdők esetén.  A hormonális egyensúly javítása érdekében, étrended Omega zsírsavakkal érdemes dúsítani, mint amilyen a ligetszépe olaj kivonata, és az egyéb hidegen sajtolt olajok alkalmazása, mint például: Kendermagolaj, Szőlőmag olaj, Mákolaj, Dióolaj, Lenmagolaj, melyekből felváltva fogyassz napi 1-2 evőkanálnyit, a jobb eredmények érdekében.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy óriási szerepet kap a testmozgás és a folyadékbevitel is, ezért kérlek ezekre is koncentrálj!

Szeretettel; Somogyi Rita