Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen kipróbálom úgy:) Pedig sok vizet iszom napi 2-3 liter, mindig sokat ittam szerencsére. Cukros üdítőket nem szoktam csak ásványvíz vagy néha tea de abba se teszek cukrot. Legutóbb mikor voltam vérvételen tavaly akkor ott is minden rendben volt. Vagy milyen értéket nézessek? Mert akkor lemegyek a körzetihez kérek vérvételre beutalót csak mit irassak rá hogy mit nézzenek amiből kiderül, hogy van-e gyulladás? És a magnézium szintet is meg lehet így nézetni gondolom? Azt milyen érték mutatja? Megnéztem a babatervezés alatti termékeket is amiket ajánlott. Akkor ezek mind szükségesek, nem elég csak a folsav meg esetleg a magnézium? Propolisz cseppet is lehet? És még van itthon az új Gold C vitaminból azt is szedhetem cinkkel együtt? Köszönettel:Évi

2020-06-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Évi!

Az orvosnál, amikor beutalót kérsz, mondd el, hogy miért lenne rá szükség, és ő pontosan tudni fogja, hogy milyen vizsgálatot kérjen.

Az ajánlott tápanyagok a babatervezés és a terhesség alatt alapvetőek, én minden esetben javasolni szoktam a kismamáknak a fogyasztásukat. Ezek közül valóban a folsav az egyik legfontosabb, de halolajra és D3-vitaminra is szüksége van a szervezetednek, ezek a magzat fejlődése szempontjából is kulcsfontosságúak.

Amennyiben egy olyan alkoholmentes propolisz csepped van, mint az Epid® szabadalommal védett allergiamentes propolisz csepp, még a terhesség alatt is fogyaszthatod, hogy gondoskodj immunrendszered egészségéről.

Akárcsak az újgerenációs, szabadalommal védett Gold-Vit® C-vitamint .

Jó egészséget kívánok, és sok sikert a babatervezéshez!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita