Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen kipróbálom ezt a cseppet:) Akkor ez picit erősebb hatású mint a stressz control kapszula? Még arra is gondoltam, hogy esetleg nem lehet tükrözés utáni trauma ez? Mármint én mindig is nagyon féltem és óckodtam a gyomortükrözéstől, sose szerettem volna ilyenen részt venni, a hányást sem bírom és ugye ott meg a torkon dugnak le egy csövet ahol öklendezni kell stb. Lehet hogy ennek a hatására jött elő ez a szorítás? Csak érdekes hogy nem rögtön hanem eltelt egy kis idő. Mert régebben is volt hogy aggódtam vagy stresszeltem valami miatt de akkor sose volt ilyen hogy a torkomban jelentkezett volna a hatása. Akkor inkább rosszkedvűbb idegesebb voltam ha valami miatt izgultam de nem ilyen torokgondok voltak. Lehet hogy engem jobban megviselt ez a tükrözés? Pedig utána olyan boldog voltam és büszke voltam magamra hogy megcsináltam, túl vagyok rajta és úgy megkönnyebbültem. Lehet hogy tudat alatt meg mégsem? Olyan jó lenne lazának lenni ilyen szempontból. A hobbi keresés is jó ötlet igaz én tudok lazítani van sok olyan dolog amit szeretek csinálni, vagy valahol eltölteni egy szép napot kirándulni stb. Szerencsére tudok örülni az apró dolgoknak is és az egészséggel mindig úgy voltam hogy ha az van akkor minden jó mert tényleg az a legfontosabb. Lehet hogy tudat alatt vannak bennem gátlások de azokat egyedül nem tudom feloldani gondolom:( Egyébként ma bejutottam a fül orr gégészetre örültem is neki hogy ilyen hamar de sajnos nem tudtam kihasználni ezt a jó lehetőséget mert szegény doktornő nem tudott belenézni a torkomba rendesen. Először spatulával belenézett aztán elővette a tükröt amit le szeretett volna mélyebbre dugni hát ott szerintem megint eszembe jutott a gyomortükrözés és nem ment. Pedig utána kaptam lidokaint is de nem tudott rendesen belenézni. Vagyis mondta hogy egy kis pirosságot látott de egyebet nem. Úgyhogy semmit nem is tudott felírni. Rákérdeztem erre a stressz dologra mondta hogy lehet hogy ez meg ami most a coviddal is van hogy sokan szoronganak. Csak nekem ez a tükrözés után lett nem hiszem hogy a covid helyzet miatt lett így hirtelen. Persze én is izgulok de inkább a szüleimet féltem. Próbálom most az izlandi zuzmó teát kicsit jobb meg öblögetek, és amit tanácsolt ami volt is itthon a propolisz cukorka. Még lenne esetleg ötlete valamilyen cukorkára? Mert egyik kolleganőm mondta, hogy az öblögetés ugye nem ér le annyira csak felületi így ha lejjebb van egy kis gyulladás pirosság akkor azt inkább valami cukorkával lehetne kezelgetni. Elnézést a hosszú levélért és nagyon köszön az eddigi sok segítséget Ön mindig olyan kedves és jó tanácsokat is tud adni. Szép estét Kriszti

2020-12-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

A Lietoson cseppbe más gyógynövények kerültek, mint a Stress® Controlba, más a hatásmechanizmusa is. Alkalmazd kúraszerűen.

Öblögess, teázz, a propoliszos szopogatós tablettát továbbra is fogyaszthatod, de kipróbálhatod a propoliszos gumicukrainkat is, nagyon finomak. És persze, próbáld meg elterelni a gondolataidat. :-)

Üdvözlettel:

Somogyi Rita