Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen előző válaszod! Szeretnélek megkérdezni, hogy, ha egy 65 éves férfinél minden évben kiújul a sipoly, akkor milyen fertőtlenítőt ill. bármely más terméket ajánlanál a kigyógyulás elősegítéséhez? Az abszolút higiénikus kezelése mindig be volt tartva, sosem volt elhanyagolva, mégsem akar eltűnni a végbél mellől... :( Előre is nagyon köszönöm a segítséged! Minden jót kívánva: Anna

2018-08-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Krónikus végbélsipoly esetén semmiképpen ne menjetek el a műtéti megoldás mellett. Erről mindenképp egyeztessetek a kezelőorvosotokkal. Nem írtad, hogy diagnosztizálták-e már a sipoly kialakulásának az okát. Konkrét kiváltó ok ismeretében célzottabban tudunk kiegészítőt is ajánlani.

Amit elsősorban ajánlok, az egy probiotikus kúra a Ferzym bélflóra ampullával
Ez több okból is teszem:

- Végbélsipoly esetén odafigyelést érdemel az emésztésünk, bélflóránk és székletünk minőségének normalizálása.

- Ha valamilyen bélrendszeri gyulladás, esetleg autoimmun folyamat zajlik a sipoly hátterében, akkor is ez kell legyen az első lépés.

-  Továbbá az egészséges bélflóra a fertőzések kivédésében is óriási segítség a szervezetünknek.  

Külsőleg pedig vessétek be a 100%-os, teafaolajjal dúsított Aloe Vera gélünket, a gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatás miatt.

Valamint kezdjétek Feketekömény olaj és Argán olaj keverékével is kezelni a területet. Sőt a Fekete köménymag olajat mindenképpen belsőleg is használja az úr.

Részletesen tudsz olvasni a termékekről a kiemelésekre kattintva.

Üdvözlettel.
Somogyi Rita