Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen előző válaszod! Nemsokára elfogy a 3. doboz Ferzym-em és érdeklődöm, hogy ajánlod-e kiegészítő kezelésként a Cotifibra-t? Még mindig keveslem a rost bevitelt az étkezéseimben... Ahogy írtam, már 2 hete szedem a Ferzym, Puridren, Papaya koncentrátum, Hepaplus négyesét... És ezek mellett szedhetem az Energia csomagot is? Vagy most már nagyon túlzásba viszem? :D Egy kérdésem lenne még... 12 éves leányom ízületei nagyon ropognak. Jártunk már ortopédusnál, de semmit nem ajánlott, mivel nincsenek fájdalmai... Viszont egyszerűen már borzasztó hallgatni, hogy a bokája, térde után a nyaka is olyan hangosan elkezdett recsegni, mint egy horrorfilmben. :( Szeretnélek megkérdezni, hogy mit ajánlanál erre a problémánkra? Válaszaid előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel, BariAnna

2018-06-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bari Anna!

Kislányodnak egy kiváló ízületi kenőanyagot ajánlok, a Szerves Új-zélandi zöldkagylót , amit 3 hónapos kúra keretében fogyasszon reggeli és ebéd után. Még jobb, ha az adagolást C-vitaminnal is kiegészíti, hiszen a C-vitamin fokozza a zöldkagyló hatóanyagainak a felszívódását és önmagában is fontos porcolajozó tápanyag!

Neked pedig tökéletes rostpótlód lesz a Cotifibra bélradír, amit társíthatsz az Energia csomaggal és a már alkalmazott kiegészítőiddel, együttesen.

Ne feledkezz meg a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásról, és a bőséges folyadékbevitelről sem. Utóbbi nélkül például, a rostanyagok sem végzik dolgukat!

Sok sikert a kúrádhoz:

Somogyi Rita