Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen akkor veszek beta solar kapszulát is. Régebben szedtem azt is:) Azt lehet babatervezéskor, alatt is szedni? (sajnos még nem jött össze) Mennyi ideig szedjem? A másik kérdés a moringcé krémre vonatkozik, hogy a feszesítő szérumot és az anti-aging arckrémet hogy lehet kombinálni? Mert mindkettőre az van írva hogy reggel és este is kenjük az arcunkat. Akkor az egyikkel reggel másikkal este vagy mindkettővel reggel és este is kis szünetet hagyva a két bekenés közt? És mindkét krémet lehet szem alá és a szem alatti, körülötti karikákra is használni? Tegnap az anti-aging krémből tettem egy kiscsit a szemem alá és egy picit belement a szemebe utána a pislogástól meg ha könnyezik picit a szemem (picit csípett de nem lett baj de gondolom szembe ne nagyon kerüljön) Köszönettel:Krisz

2020-06-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Igen, a beta-Solar® kapszula biztonsággal fogyasztható a babatervezés, a terhesség, de még a szoptatás időszakában is. A kúraidő maximum 120 nap, melyet egy hónap szünet után meg is lehet ismételni.

A legjobb eredményt akkor érheted el, ha reggel és este is használod a feszesítő szérumot és az anti-aging arckrémet. Tisztítsd meg az arcodat, majd kend fel a szérumot. Várj néhány percet, hogy beszívja a bőröd, és máris jöhet a krém.

A mindenmentes moringcé termékeket alkalmazhatjuk a szem környékén is,  de arra ügyelj, hogy a szembe ne kerüljenek bele.

A Verrativa® probiotikumos szemránc szérumot pedig kifejezetten a szem környéki érzékeny bőr ápolására fejlesztették ki, ezt is nyugodtan kipróbálhatod.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita