Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen akkor mindenképp használni fogom ezeket a tablettákat:) A görögszénából feltétlenül 3x2-őt kell szedni naponta? Ha csak 1-et veszünk be akkor nem várható a mellnövelő hatás? Olvasgattam a hozzászólásokat inkább menstruációs gondokra írták, hogy használt, nekem szerencsére nincsenek ilyen gondjaim és még változókorban sem vagyok. (38 éves) Ha elkezdem szedni nem zavarja össze a dolgokat? Nem szeretném, hogy nekem is rossz napjaim legyen a menzesz előtt vagy alatt:( Még egy eszembe jutott a karbofinnal kapcsolatban, hogy a fogfehérítő hatása hogy működik? Olvastam a hozzászólásoknál, hogy egyszer fogat mostak vele és már fehérebb lett. Ezt milyen időközönként kell használni, vagy elég csak néha néha vagy egyszer? Köszönettel:Nik

2017-05-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Bizony az ember nem is gondolná, hogy egy fekete por fehérítheti a fogakat, de meglepő módon mindössze annyit kell tenni, hogy megszórjuk aktív szénporral a fogkefére nyomott fogkrémet, és azzal mossuk meg a fogunkat. Fogmosás közben bizarr a látvány, de ha naponta gyakoroljuk, hihetetlenül látványos lesz a hatás! :)

Sőt orvosi szénnel egyéb szépítő praktikának is részese lehetsz!

Például: arcmaszk a pattanások és mitesszerek eltűntetésére:

Nyissuk szét a szénkapszulát, és a tartalmát keverjük kenhető állagúra meleg vízzel. A kapott pasztát pakolásként hetente háromszor alkalmazzuk. Az aktív szén semmihez sem hasonlíthatóan hatékony eszközünk a mérgező anyagok eltávolításában, a pattanások és más bőrhibák elhárításában.

Vagy arcpakolás a ragyogó arcbőrért:

Hozzávalók:

1/2 vagy 1 kapszulányi aktív szénpor

1 tk vitaminos aloé vera gél

1 tk víz vagy rózsavíz

5 csepp teafa olaj 

1 csipetnyi Himalája só   

A pakolás elkészítése: Keverjük simává az összetevőket. A keverék fekete lesz, bánjunk óvatosan a ruhánkkal, figyeljünk a fürdőszoba bútor felületére, mert az apró szemcsék elkoszolhatják, nem kell aggódni viszont a bőrünk miatt, ugyanis arról maradéktalanul le fog jönni. ;-) Vigyük fel a bőrünkre a pasztát, hagyjuk megszáradni, majd öblítsük le. A hatás: ragyogó bőr!

Mikronizált Görögszéna tabletta

Nem, nem elég ha napi 1 tablettát fogyasztunk belőle, mert a napi dózist a 3 x 2-es adagolással tudjuk biztosítani. Visszajelzésünk pedig bőven van, bár az is igaz, hogy ez nem feltétlen az a téma, amit nyilvánosan is kiír magából az ember, illetve az utóbbi időben egyre többen fekszenek kés alá ez ügyből kifolyólag, mert egy kosárméretnyi kebelnövelés nem vetekedhet a plasztikai sebészet végeredményeivel. Ugyanakkor komplikációktól mentesen, egészségünk kockáztatása nélkül, természetes módon, ennyi változást lehet elérni.  

A legtöbb pozitív visszajelzés azoktól érkezik, akik sokat fogytak, vagy szoptattak és kebleik formája ezen okok miatt változott meg. Itt minden esetben segített a kivonat.

Persze azok a hölgyek még nagyobb számban vannak jelen, akik menstruációs gondokkal, vagy menopauzás panaszokkal élnek. Hormonkiegyensúlyozó hatása minden hölgynek, minden életkorban hasznos lehet, nem kell attól tartani, hogy bármit is „összezavar”. A görögszéna kivonata  még az anyatej elválasztást is segíti. Minden hölgynek meg kell ismernie!  

Rudolf Rita