Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen a választ meg is vettem mindent amit javasolt még a gyógygombát is :) Esetleg még azt leírná, hogy melyiket mikor mi előtt hogy szedjem? Melyiket éhgyomorra melyiket reggel, mennyi idő legyen a kettő közt. Van itthon még Gold A E vitamin is, azt is szedhetem ezekkel együtt vagy az már sok lenne? (babatervezés miatt (is) gondoltam) A gold omega 3-mat meddig lehet biztonsággal szedni? Azt hallottam róla hogy nem szabad sokáig ez igaz? Máshol meg azt írják hogy a kapszuláknál nem lehet eldönteni hogy az olaj ami benne van avas-e és az még nagyobb kárt is okozhat a szervezetben és már a lejárati idő előtt 1 évvel is lehet ilyen az olaj. Picit megijedtem. Ezzel kapcsolatban is kiváncsi lennék a véleményére. Kiváncsi leszek az Önök kapszulájára, eddig még nem csalódtam bennük, bízom benne hogy ez is jó lesz. Elvileg a tiszta olajnak nem szabad halszagúnak lenni remélem ennek a kapszulának sem lesz halszaga :) Köszönettel:Krisz

2019-02-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Nyugodtan fogyaszthatod együtt a Ligetszépe olaj kapszulát  a többi tápanyaggal.

Az adagolási javaslat a következő:

-    Reggel éhgyomorra fogyaszd a Ferzym® bélflóra ampullát, reggeli után pedig vedd be a C-D3-K2 vitamint 

-    Ebéd közben következik a Gold Omega3® halolaj kapszula.

-   Vacsora után pedig a Ligetszépe olaj kapszulát fogyaszd.

A Ganoderma gyógygombából  adaptogén, kiegyensúlyozó hatása miatt, akár napi 3 szemet is fogyaszthatsz, ezeket időzítsd étkezés utánra.

A halolaj kapszula fogyasztása két esetben rejthet veszélyt magában: ha a halolaj nehézfémekkel szennyezett, valamint, ha az olaj megavasodik. Azonban a Gold Omega3® halolaj kapszula esetén, egyik sem áll fen.

Az Olimp® Labor Gold Omega3 kapszula bizonyítottan nehézfém mentes, fogyasztói és szakmai díjjal is kitüntetett, kiemelkedően magas EPA és DHA zsírsav tartalmú termék. 

Fogyasztása kúraszerűen javasolt, 120 napig, majd négy hét szünet után újra megismételhető a maximumkúra.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita