Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen a válaszokat, akkor jól gondoltam, hogy a bio dolgoktól jött a sok bogár :( És ha esetleg fogyasztottunk ezekből a lisztekből nem lesz bajunk? Mert lehet hogy nem mindig vettem észre ha lett benne valami, esetleg lepetéznek benne vagy nem tudom, mert pl. az utifűmaghéjban is vannak alapjában barnás részek meg a tönkölylisztben is de azért a bogarat észreveszi az ember csak ha esetleg mégsem láttam és úgy készült belőle étel az nem-e gáz? A babérlevél jó ötlet én is kipróbálom, gondolom nem veszi át nagyon az ízét? Pár lisztet átraktam már üvegekbe a többi még + zacskókba van betekerve amíg nem veszek nekik edényt, csak az a baj hogy nekünk nagyon pici a konyhánk, így a szekrények is és a sok üveg nem nagyon fog elférni:( A fronttal kapcsolatban, igen azt gondoltam, hogy hosszútávon kéne ezeket alkalmazni, mondjuk én egészségesen élek, és iszom sokat de csak ásványvizet vagy teát, cukrot és fehér lisztet is kerülöm, bio dolgokat meg liszteket használok, szóval nem értem mitől lehet akkor néha ez a vacak lét:) Esetleg alacsony vérnyomás nem lehet az oka hogy ilyenkor leesik és lehet hogy nem is front? Bár ha hidegfront vonult el akkor lehet hogy az volt de érdekes hogy csak ritkán van ilyen szerencsére, mert ha frontérzékeny lennék akkor mindig lenne nem? Akkor ha leesik a vérnyomás nincs is semmi olyan tuningoló valami amitől picit jobban érzi magát az ember és nem napokig elhúzódik? Köszönettel:Niki

2017-06-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy valóban frontérzékenység áll-e a tüneteid hátterében, úgy arra kérlek, hogy fordulj orvoshoz. Érdemes ezt úgy tenni, hogy legalább 1 hetes vérnyomás érték naplózással érkezel oda. Készíts tehát naplót és naponta 3-szor mérd meg a vérnyomásod, hiszen az is lehet, hogy nem alacsony, hanem ingadozó, amit másként kell kezelni. Figyeld a tested és írj fel mindent!

Továbbá minden lisztet és korpaszerű anyagot amit a bogaras szekrényben tartottál, rakj be 1 napra a fagyasztóba, majd ha felengedtek  szitáld át őket, úgy semmi gond nem lesz. A babérlevél pedig nem hagy ízt maga után.

Rudolf Rita