Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm szépen a válaszát:) Önnek is jobbulást kívánok! Sajnos azóta se múlt még el. Csak azért aggódtam egy kicsit mert nekem nem szokott ilyen lenni, hogy ilyen sokáig tart. Max csak 1 napig és nem értem hogy most miért van ilyen sokáig? Régebben is voltak frontok akkor mostantól erre kell majd számítanom ha lesznek egymás után frontok? Az nem lenne jó. Szerda óta nem vettem be rá gyógyszert csak csináltam nyaktornát de tegnap már bevettem egy algopirint de ma reggel is nyom egy picit meg fáj a nyakam. remélem mostmár elmúlik nagyon rossz ez, a kedve is rossz így az embernek:( Tegnap elmentem látásvizsgálatra hátha attól is fájhat hogy romlott a szemem (eddig jó volt a szemem és nem hordtam szemüveget csak mostanában észrevettem, hogy nagyon közelről már homályosan látom ha valamit el kell olvasni) megállapították hogy kis mértékben kell szemüveg 0,5-os, azt felirattuk. Olvasáshoz meg számítógépezéshez. Biztos a számítógép miatt is lehet mert a munkám miatt is sokat kell előtte ülni és sokszor fáj már a szemem meg a nyakam de régen nem volt emiatt fejfájás csak nyakfájás. Megveszem akkor a tablettát amit ajánlott, amellé szedhetem a Tri magot is? Gondolom kis szünet legyen a két tabletta beszedése közt? És inkább evés után? Akkor amit a gyógyszerész (magnosolv magnézium) ajánlott azt inkább hagyjam? Olvastam itt a hozzászólásoknál hogy valakinek már 1 kapszula beszedésétől elmúlt, gondolom ez is változó. Köszönettel:Niki

2020-05-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Igen, ahogyan írtam, a Lenymir tabletta mellett nyugodtan fogyaszthatsz magnéziumot is. Szedd be az otthon lévő, megmaradt TRI-Mag B6™- ot, majd fogyaszd el a gyógyszertárban megvásárolt készítményt is. A magnéziumpótlással csak jót teszel a szervezetednek. :-)

A Lenymir napi adagja 1-2 kapszula, szükség szerint. Lehetőleg étkezés után vedd be, kb. 15-20 perc különbséggel a magnéziumhoz képest.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita