Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm megtisztelő válaszát! Megvásároltak az Ön által javasolt táplàlék kiegészítőket: -Fermentált Papaya -Gold omega 3 -Puridren koncentrátum -Psyllium -Retard C-vitamin -Ferzym Fast -Natúr tanya D3 és K2 vitamin -Fito Tree -Stress control. Jelenleg az antibiotikum kúrát alkalmazom a SIBO-ra. A kúra pénteken ér véget. Továbbá allergia gyógyszert, probiotikumot, Béres cseppet és folyékony klorofillt szedek. Ezek közül a megvásárolt termékek mellett csak az allergia gyógyszert tervezem szedni. A tanácsát szeretném kérni, hogy a fentebb felsorolt termékeket Ön szerint naponta hànyszor, hogyan, meddig és melyiket-melyikkel együtt szedjem. Kérem legyen kedves megírni azt is, hogy melyiket kell reggel éhgyomorra, vagy étkezéssel egybekötve, esetleg étkezések között és hány órás időközönként bevenni a kívánt eredmény eléréséhez! Ha nem veszi tolakodásnak, akkor lenne legetőség esetleg személyesen találkozni Önnel, vagy telefonon tartani a kapcsolatot? Várom megtusztelő válaszát! Tisztelettel B. Ottó

2019-03-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ottó!

Sajnos személyes találkozóra és telefonos kapcsolattartásra nincs lehetőség az elfoglaltságaim miatt. Azt javaslom, hogy keress fel egy dietetikus szakembert, akivel tudsz egyeztetni étrendedről és életmódodról is, a lehető legjobb sikerek érdekében.

Az étrend-kiegészítők fogyasztását a három fő étkezés köré csoportosítottam, azonban ne feledkezz meg a két plusz étkezésről (tízórai-uzsonna), és a bőséges folyadékfogyasztásról sem.

Reggel, éhgyomorra: Ferzym® Bélflóra ampulla Reggeli előtt, pl. joghurtba keverve fogyassz el egy evőkanálnyi Psylliumot. Reggeli közben: Gold Omega3®halolaj kapszula Reggeli után: Stress® Control  és 1000 mg RETARD C-vitamin 

Ebéd előtt: Papaya koncentrátum Ebéd közben: Fitotree kapszula Ebéd után: Stress® Control és D3 és K2 vitamin 

Vacsora előtt: Papaya koncentrátum
Vacsora közben: Fitotree kapszula
Vacsora után: Stress® Control

A Puridren® főzetből pedig egy kupaknyit oldj fel másfél liter vízben, és ezt fogyaszd egész nap. Rendezkedj be egy 120 napos kúraidőre.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita