Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm, hogy ilyen sokat segít nekem. Sikerült megrendelni és a csomagot átvennem amit rendeltem. Használom a bélradírt és a puridrent. Mi a véleménye, 1 hónap elteltével már látványosabb eredményt el lehet érni hogy érezni fogom ezeknek a termékeknek a hatását? Remélem, nekem is használni fog, és kicsit fogyhatok majd , és a bőrömet is helyrehozza ez a termék. Ez a 2ik nap hogy használom ezt a terméket, de eddig változást nem tapasztaltam, de bízok benne hogy hamarosan látszani fog a külsőmön is a hatása. :) A bélradír amúgy a fogyásban is segít? Írta hogy erősebb mint a lipo. Előre is köszönöm válaszát. Szilvia.

2015-03-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia! A hasi úszógumik hátterében mindig a vastagbél elsalakosodása áll. Ezért a has, és csípőtájéki fogyás elősegítésére mindig béltisztítókat alkalmazunk. Ráadásul olyan béltisztítókat, melyek a bélflórát is építik, ahol a bakteriális lebontás zajlik. A Cotifibra bélradír pedig jeles és első számú képviselője a béltisztítóknak, kiemelkedően magas prebiotikus rosttartalma okán.  A lúgosítás és méregtelenítés mindig alap, ezért a béltisztítást, mely speciális hatóanyagokat követel meg, mindig jabvasoljuk kiegészíteni Puridren® főzettel, mely koncentrátum ennek tesz eleget. Természetesen egy alapos nagytakarítás nem csak a súlyodra, hanem kötőszövetedre, sőt mindennapi közérzetedre is hatással lesz!

Azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy egy kúraidő mindig egyenesen arányos az egyén egyensúlyvesztésének mértékével. Mire megjelennek a hasi úszógumik, addigra mi már sajnos legalább 3-5 éve nem figyelünk életmódunkra, és testünk jelzéseire. Visszafordítani a folyamatot ebben az esetben legalább 120 napra van szükség. Abban az esetben, ha a hasi elváltozás egy éven beüli, akkor a minimumkúra ideje 60 nap, mely kúraidők feléig nem garantálhatom, hogy látványos változásban lesz részed. Ugyanakkor csakis ez az egyetlen módja a folyamat visszafordításának.

Felgyorsíthatod az eredményeket az étkezési szokások megváltoztatásával. Ebben segítségedre lehet a gabonadiéta. Fontos, hogy jó minőségű, magas tápanyagtartalmú és könnyen emészthető élelmiszereket fogyasszunk, amibe ugye a finomított fehér cukrot, fehér lisztet tartalmazó élelmiszerek nem férnek bele. 

Sok sikert a kúrádhoz; Rudolf Rita