Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm elküldtem a válaszát a barátnőmnek, de azt mondta hogy sajnos neki a tejsavas probiotikumtól is hasmenése van. Már kipróbált nagyon sokat de még eddig egyik se vált be. Nagyon érzékeny ezekre a dolgokra, semmilyen ilyen dolgot nem tud megenni, néha még a csirkemelltől is rosszul lett mert ki tudja azokat is már mikkel meg hogy kezelik. Más javaslata lenne esetleg? Köszönettel:N

2017-06-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves N!

Erre az esetre is van megoldás. Méghozzá a Cotifibra bélradír, mely egy rostkoncentrátum, ami 7000 mg prebiotikus rostot tartalmaz a napi adagban. Ezek a prebiotikus rostok táplálják, sokasítják, a bélflóra hasznos bélbaktériumait. Így barátnőd nagy segítséget kap, az egészséges bélflóra kialakításához, valamint a bélflóra eltolódásából származó kellemetlen tünetek megszüntetéséhez.

Felhívom a figyelmedet a kúraszerű alkalmazás fontosságára. A Cotifibra minimum kúraideje 60 nap (4+1 akció) a maximum kúrája pedig 120 nap, ami szükséges lehet, ha a problémák több mint egy éve fennállnak. Semmi mást nem kell tenni, mint reggel éhgyomorra egy tasaknyit meginni belőle. Egyébként kifejezetten finom.

Bőséges folyadékpótlásról gondoskodni kell! í
Sok sikert a kúrához.

Üdvözlettel:
Rudolf Rita