Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm eddigi segítségedet. Lányommal kapcsolatban kérném a segítségedet. 24 éves, főiskolás és dolgozik is. A haja nagyon hullik, törik; körme állapota sem tökéletes, töredezik. Fáradt, ingerlékeny. Ráadásul párkapcsolati dolgok miatt is ingerlékeny. Gondoltam a stress controlla, de mellé valami vitamin is kellene a többi gondok miatt. Néztem a szelént , a cinket és a lábán lévő seprűvénák miatt a szőlőmag kivonatot. Vagy multivitamin kellene? Üdvözlettel: Andrea

2017-09-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

A Stress® Control adaptogén gyógynövényeket tartalmazó kivonata, valóban nagyszerű választás akkor, ha magánéleti, munkahelyi és iskolai terhek egyszerre nyomják a vállunkat. A hajhullás, körömtöredezés és fokozott ingerlékenység is lehet, hogy mind ezek számlájára írható.

Pont ezért kiegészítésként inkább 2 nagyon fontos antioxidánst és esszenciális zsírsavakat ajánlok, melyek hozzájárulnak az idegrendszer erősítéséhez, az immunrendszer szabályozásához és a hormonális rendszer egészségéhez is. Elősegítik a szellemi koncentrációt, és segítenek legyűrni a krónikus fáradtságot, miközben szépítik a kötőszövetet is, mint a haj, a bőr, és a körmeink.

Ennek érdekében fogyasszunk napi 1 szem ligetszépe olaj kivonatot, ami gamma-linolénsav tartalmával támogatja mindezeket, és legalább 2*1 szem C+D3-vitamint  és magas EPA és DHA zsírsav tartalmú halolaj   kivonattal.

A kiemeléseken keresztül tovább is tudsz olvasni!

Tisztelettel:
Somogyi Rita