Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a választ kipróbálom a zöld teát. Ez a zöld kávé is érdekes bár én fogyni nem szeretnék, vagyis inkább csak comb környékéről de sajnos az nem csak úgy megy .) Felül elég sovány vagyok, látszanak a bordák is, a combok picit vastagabbak de nem aránytalanul a felsőtesthez képest. Inkább feszesíteni kéne. Esetleg tudna ajánlani valamit hogy a felsőtesten ne látszanak ki a bordák? Elég ronda. A kávéfogyasztással kapcsolatban, nekem csak az itthon készített kávétól rossz a gyomrom, ha máshol iszok attól nem. Nem tudom ez mitől lehet pedig az éttermekbe vagy ilyen helyeken nem mindenhol van rendes kávé és azokba még tej is van, pedig azt se nagyon iszom mert néha attól is fáj a hasam. Meg amúgy is azt hallottam hogy nem egészséges.

2015-07-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita! Lehet, hogy a kávéfőző a ludas? Vagy kávémárkát kellene váltani? Esetleg több kávét iszol, ha otthon vagy? Nem tudom, de nem feltétlen baj, ha visszaveszünk a kávéadagból, mint ahogy az sem, ha tej nélkül isszuk meg azt. Nagyszerű alternatíva a kókusztej a tehéntej helyett, nem csak a laktóz, de a kazein nevű fehérje okán is, melyeket nem tud a felnőtt szervezet megemészteni.

A tejfogyasztás egyébként is vastagítja a végtagokat, és ahogy olvasom, az neked nem szerencsés. A kilátszódó bordák ellen minőségi fehérjefogyasztással és testmozgással lehet küzdeni. Ehhez a Spirulina névre hallgató zöldmoszatot ajánlom a figyelmedbe, ami magasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mint a marhahús. Mindeközben könnyen emészthető fehérjékről van szó, rengeteg antioxidáns összetevőről és klorofillról, ami lúgosítja a testet. A lúgosítás pedig szálkásítja a combokat! Üdvözlettel: Rudolf Rita