Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a választ. Ha jól értettem, akkor ne az anyagcsereserkentő + Gambe Slim kúrával kezdjem, hanem az 5 napos Expressz Diéta programmal, 4-szer 5 napon keresztül. A vizesedéssel mit kezdjek ezen időszak alatt? Diurerbe sem javasolt? És létezik, hogy 4,5 liter folyadékot kellene meginnom minden nap, ha 90 kiló vagyok? Elképzelni sem tudom ezt hogyan kellene kiviteleznem, ennyit 3-4 nap alatt ittam korábban… A folyadék lehet egyébként vizen kívül pl. XIXO zero green tea? (összetevők: ivóvíz, citromlé koncentrátum 1%, zöld tea kivonat 0,26%, citromsav, aszkorbinsav, édesítőszer: szukralóz és aceszulfám K, tartósítószer: kálium-szorbát és nátrium-benzoát). A 20 napos diéta program után a hagyományos étrendre történő fokozatos áttérés 3 hetében már lehet az anyagcsereserkentő + gambe slim kúrát alkalmazni, vagy csak azután, ha ez a 3 hét is letelt a 20 nap után? Illetve, amit küldtél nekem hivatkozásban a Hoshimoto-Thyreoditis betegséggel kapcsolatban Henriettának címzett válaszodban, abban azt írod, hogy száműzni kell a kávét (ez nekem nem is tudom hogyan menne, napi 4-5 kávét fogyasztok :((), valamint tettél benne javaslatot Ganoderma, Stress Control, szerves szelén, D3, szerves cink szedésére, ezeket MIKOR és MILYEN MÉRTÉKBEN javaslod az én esetemben? Lehet például a 20 napos Expressz Diéta mellett? A kávézásra visszatérve, Ganodermás kávét vettem, amikor az üzletben jártam, (8-10 évvel ezelőtt rendszeresen fogyasztottam), de elolvastam a tájékoztatót, és van benne cukor… tehát, ha az expressz diétával kezdem a célom eléréséhez vezető utat, akkor ez egy időre polcra kerül. Akkor mégis mivel tudnám kiváltani a kávé fogyasztását? Hiszen eddig minden napom azzal indult (persze tej és cukor nélkül)… Elnézést a sok kérdésért, csak szeretném, pontosan betartani, amit javasolsz. Előre is köszönöm a visszajelzésed. Üdvözlettel: Andrea

2019-03-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

Igen. 20 napig, amíg az Expressz Diéta Program tart, ne fogyassz más kiegészítőt. Még a felesleges vizek elvezetésében is támogatni fog. A 20 nap leteltével jön a felépítő szakasz, amikor már elkezdheted az anyagcsere serkentő kúrát, a Gambe Slim® kúracsomagot, kiegészítve azt a pajzsmirigyed egészsége szempontjából fontos tápanyagokkal (Ganoderma,  Stress® Controlszerves szelénszerves cinkD3

És igen, a sikerek érdekében fokozatosan növelni kell a folyadékbevitelt. Bőséges vízfogyasztás nélkül sem egészségről, sem fokozott anyagcseréről, sem természetes vízhajtásról nem beszélhetünk. Ideális valóban ilyenkor 20 kilogrammonként 1 liter vizet fogyasztani, tegyél lépéseket, minden nap igyál meg fél decivel többet, hogy elérd ezt a kitűzött célt. – de fontos, hogy adj megadnak időt hozzá. 

Az üdítő italok, még ha mentesek is a cukortól, nem jobb választás, mint a sima víz, amibe egyébként Te is tehetsz friss citromlevet, és fűszerezheted citromfű vagy borsmenta levéllel. – persze nem baj, ha legurul belőle 2dl, ha jól esik, mert fakírnak sem kell lenni, de figyelj az arányokra.

Ugyanez igaz a koffeinfogyasztásra is. A túlzás mindig visszaüt, és ott ahol a pajzsmirigy egészsége már veszélybe került, kifejezetten káros. A ganoderma kávé viszont jó választás, ezt ugyanakkor ezt szintén csak az Expressz Diéta Program után kezd el inni. Ha az Expressz Diéta Program mellett fokozatosan elkezded leépíteni a kávét, akkor jó választás lehet a borsmenta és a rooibos tea, melyek enyhén stimuláló hatásúak. 

Sok sikert kívánok a kúráidhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita