Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszokat. Kipróbálom ezt a hajbalzsamot, lehet hogy sampont is érdemes lenne akkor venni nem? Egyszer vásároltam sls meg mindenféle adalékmentes sampont meg balzsamot azt hiszem alverdéset de nagon nem jött be. A sampon nem habzott és olyan volt mintha meg se mostam volna a hajamat, a balzsamtól se lett szép fényes inkább olyan zsíros hatású volt. Azóta nem mertem ilyen sls meg adalékmentes hajravaló dolgokat venni. Ez a new cap ugye nem ilyen? A sampon habzik ha mosom a hajam és a balzsamtól nem lesz ragadós olajos érzetű? A magnéziumról még annyit kérdeznék, hogy akkor melyiket javasolja, hogy megvegyem? Én akkor szedtem a chela mag-ot mikor picit a szemhéjam remegett de szerencsére az nincs most de hallottam, hogy a magnézium szedés is fontos. De nem tudom eldönteni hogy a chela mag-ot vagy a tri magot?

2015-06-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita! Ma már nem kell attól tartani, hogy egy Bio, SLS-és egyéb vegyi anyag nélkül készült sampon nem habzana. Különösen nem akkor, ha egy olyan márkáról van szó, mint a NewCap® hajápoló család, aki az alábbi szakmai kritikát kapta; „Ha a hajsamponok is kaphatnának Michelin-csillagot, akkor azt egészen biztosan a NewCap® hajápoló család kapná!” –ez alól a hajbalzsam sem kivétel természetesen. :-)
Jelen pillanatban nincs jobb márka, ami szervesebb összetevőket, és kíméletesebb alkotókat tudna felvonultatni.

Ami a szemhéj rebegést illeti; amikor már tikkelünk, akkor nagyon súlyos magnéziumhiányunk van, ilyenkor mindenképp a Világszabadalommal védett verziót alkalmazzuk, és legalább 60 napig! Ha nincs tikkelés, nem nőtt a stressz, kiegyensúlyozottabb a táplálkozás, nincs egyéb betegség, nincs gyógyszeres kezelés, akkor elegendő a Tri-mag-B6 is. Üdvözlettel; Rudolf Rita