Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, köszönöm a válaszodat! A chili gélt régebben is néztem, de egyszer valahol (lehet hogy nem itt) olvastam olyan tapasztalatot, hogy a chili krémtől egy nyilván amúgy is visszér gondokkal küzdő hölgy trombózisos lett. Ettől rettegek, ugyanakkor olyan jó lenne kipróbálni! Nem merem. Nem vészesen visszeres a lábam, de "jó úton haladok" a vészes felé azt hiszem. Mi a véleményed erről? Valóban a chili krém "segítehette elő" trombózist?

2020-07-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabina!

Valóban, a Chilli gél alkalmazása nem ajánlott visszeres, hajszáleres területen, ez az előző válaszomból kimaradt. Mivel serkenti a vérkeringést, így nagy terhet ró az egyébként is meggyengült érfalra. Megteheted azt, hogy azon a területen, ahol nincsenek visszerek, pl. popsi, comb alkalmazod, azonban, nagy mértékű visszeresség esetén ezt sem szoktam javasolni.

A leírásod alapján úgy vélem, még éppen időben vagy, hogy visszafordíthasd a folyamatot. Azt javaslom, először az Erbaven® termékcsaláddalGambe Slim® főzettel és életmódváltással szerezd vissza az egyensúlyt, és ha ez megvan, akkor jöhet a Chilli gél is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita