Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszod. Mindkét terméket (gambe Slim+Aloe vera testápoló) kipróbálom majd. Viszont annyi kérdésem még lenne, hogy mintha azt olvastam volna, hogy az Aloe vera krém jó hatással van a seprűvénás ill. viszeres lábakra is. Most viszont már nem találom az erre vonatkozó válszat. Megírnad kérlek, hogy erre a problémára mi a javaslatod? (Páromnak eresedik, (nekem csak hajszaleres) , de ha nem lenne muszáj nem szedne gyógyszer rá. (Ma venurotont írtak fel neki.) Köszönöm!

2019-06-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Az időben felismert visszeres és hajszáleres problémák, szerencsés esetben (kiváltó okok, pl. gyógyszeres kezelés, elhízás, mozgáshiány…. erősen befolyásolják) teljesen visszafordíthatók, vagy megállíthatók, lassíthatók. Ilyenkor nagy segítségünkre lehetnek a speciális tápanyagok, azonban súlyosabb esetben nem kerülhetjük meg az orvosi kezelést!

Az Aloe Vera FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ erre nem célzott külsőleg, ezért helyette a 18 növényi kivonatot koncentráló ERBAVEN® gélre hívnám fel a figyelmet. Belsőleg is érdemes kiegészíteni a kúrát, és ehhez válasszátok a T-vitaminban gazdag Erbaven tablettát.  A két kivonat csomagban  is kapható, 20% kedvezménnyel.

Visszeres és hajszáleres panaszoknál sokat számítanak a kötőszövet erősítő tápanyagok. Ehhez hasznos napi 2000mg Retard C-vitamin  fogyasztása, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából fontos, de a kollagén képzés okán is, ami szintén erősíti a kötőszövetet.

És, ha letelt az Erbaven tabletta kúra, váltsatok szerves szőlőmag tablettára, ami 95%-os OPC tartalmával felel az érrendszer, és a kötőszövet egészségért.

Sok sikert kívánok a kúrához!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita