Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszod! Beszereztetem a boltotokban a fővárosban elő ismerőseimmel amiket ajánlottál. Nekem nem szabad sem rendelnem, sem a boltotokban személyesen megjelennem, mert az a bankkártyámra nézve szörnyű következményekkel jár. Mindig el tudok csábulni, annyi jó terméket forgalmaztok. Így viszont nekem csak azt veszik meg, amit felírok... Az első kúrához,amit kezdetnek ajánlottál, szeretném kérdezni, hogy nem kellene-e C vitamin a gambehoz? A ferzymből kapszula van itthon, szedhetem-e vagy az ampulla jobb? Szeretnék még jó 10 kgot leadni, ugye már több mint 2* ennyi lement, most az ősszel-télen kicsi visszajött, lazára vettem a diétát, túl sok volt a nagy családi esemény, kevés a célzott mozgás. Érzem is a lábaimon... Amit ajánlottàl a gambe, ferzym, diurerbe, gingko, ligetszépe kapszula, erbaven, hepaplus. Külsőleg megtámogatom a chillishapevel. Ezekkel már el tudok érni pár kilós súlyvesztést? Persze kevesebb étel és valami mozgás is.. Köszönöm válaszod. Üdv, Magdi

2018-01-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdi!

Nagyon megnevettetett ésszerű stratégiád, miszerint kész listával, ismerősökkel vásároltatsz! ; ) 

A kérdésedhez pedig; bár C-vitamint tulajdonképpen bármikor szedhetsz, bármihez, én az első körben azért nem helyeztem bele a csomagba, mert az egy tisztító rész, ahol a tápanyag felszívódást a Ferzym® névre hallgató szimbiotikum végzi. Utóbbiból a kapszula is megfelel, ha nincs ampulla, az ampullát magasabb prebiotikus rostanyag tartalma okán szeretem jobban ajánlani.

Ugyanakkor a visszeres és kötőszöveti panaszok, illetve a téli időszak és a Gambe Slim® kollagén tartalma miatt is egyet értek azzal, hogy a C-vitaminról  ne mondjunk le az első szakaszban sem. Sőt a külsőleg alkalmazható Chilli gél is tökéletes támogató!

Súlyvesztésed felől pedig semmi kétségem, hiszen Te magad írtad, hogy 1,5 év alatt 26 kilótól szabadultál meg. Ugyanilyen eltökéltséggel és kitartással fogod a hátralévő kilókat is magad mögött tudni! Ha pedig nagyon stagnálnál, bevetjük az Expressz Diétát, ami elmozdít majd arról a pontról!

Nagyon sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita