Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszod a keserű narancs kivonattal kapcsoltban. Nem szedem ezt a kivonatot,hanem hajszèpség tabletta összetevői között található meg és azért kértem a szíves segítségedet,mert hajra való terméket szerettem volna alkalmazni a jó összetevők miatt,csak a keserű narancs kivonat nem ismert számomra. Nem tudom mennyire merjem így ezt a terméket használni. Belinkeltem ennek a hajszépség tablettának az összetevőit, szeretném kikérni a véleményed ezzel kapcsolatban. Vagy tudnál-e nekem ugyanezek összetevőkkel rendelkező hajra való tablettát vagy kapszulát ajánlani,melyben esetleg a keserű narancs kivonat nincs benne. Az a MSM-ről jókat hallottam és úgy tudom hajra is kiváló. A termék linkje: Köszönöm előre is a segítőkész válaszod! Üdvözlettel. Detti https://www.netamin.hu/termekeink/netamin-hajvitamin/?gclid=EAIaIQobChMI-NXfts3y4gIVAcqyCh2o7wN3EAAYASAAEgKm3vD_BwE

2019-06-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

Amikor a haj szépségéről beszélünk, akkor többféle szempontot is figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy célzott kiegészítőt válasszunk. A hajjal kapcsolatos tünetek - mint hajhullás, hajvékonyodás, zsírosodás -, hátterében számos kiváltó ok húzódhat meg.

Leggyakrabban tápanyaghiány a gond, és ilyenkor Bio Silica® kivonatot  ajánlom. Ez a kivonat hasonlít leginkább összetevőiben az általad kérdezett vitaminra. Fő hatóanyaga a mezei zsurlóból nyert szilícium vegyület, azaz kovasav, ami a hajhagymák ágyát újítja meg. Olvass róla bővebben a kiemelésre kattintva. Ezt a kivonatot érdemes kiegészíteni mikronizált Sörélesztő tablettával is, hiszen bőségesen kínál szerves tápanyagforrásokat, melyek nem csak a haj, de a bőr, a körmök és még az idegrendszer egészségét is szolgálják.

Második kiváltó ok a stressz, ami egyébként tovább növeli a tápanyaghiányt, ezért ebben az esetben stressz-oldó adaptogén kivonatokat is adunk.

Harmadik gyakori kiváltó ok a pajzsmirigy nem megfelelő egészsége, itt általánosan 3 tápanyagra van szükség (független, hogy alul- vagy felülműködő, esetleg autoimmun eredet-e) szerves szelénre szerves cinkre és D3-vitaminra.

És ott vannak az egyéb hormonháztartással kapcsolatos kiváltó okok, amikor nagyszerű segítség a gamma-linolénsav, ami a ligetszépe olaj  kivonatban található meg nagy mennyiségében.

Remélem, hogy tudtam segíteni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita