Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát tényleg ezekre nem is gondoltam, vannak is itthon mindkettő. Igaz az argan olaj szerintem már lejárt mert nem sokat használtam kb félig van. Azért még elhasználhatom ha már lejárt? Sajnos nem emlékszem mikor vettem Önöknél de szerintem már 2 éve és a lejáratnál meg csak az van írva hogy felbontás után 1 évig használható de nem tudom mikor nyitottam ki lehet hogy már van 2 éve is :( Hajvégre és szem alá szoktam kenni meg arcpakolásnak :) Ezekkel elég ha esténként bekenem? Csak azért gondoltam krémet (is) mert napközben a munkahelyen is kenném a kezem de ezek nagyon nehezen szívódnak be

2018-12-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Az argán olaj  használatát a szavatosság lejárta után, különösen akkor, ha fel volt bontva, nem javaslom, ugyanis az esszenciális zsírsavai károsodhattak. Ha pedig ez megtörténik, akkor ugye hatást sem várhatunk.

Mind az argán olaj, mind a kókuszolaj  pillanatok alatt beszívódik, nem hagynak zsíros érzetet a kezeden, így nyugodtan alkalmazhatod őket napközben is. Annál is inkább, mert a rendszeresség gyorsítja a regenerálódási folyamatokat.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita