Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát. Sajnos már megrendeltem két doboz cotifibrat :( akkor csak pénzkidobás lesz de majd kitalálok valamit hogy még pár dobozzal tudjak venni. Egyébként mellette hogy kell étkezni? Vagy ehetem azt amiket eddig is vagy érdemes kerülni valamit hogy rendesen hasson? Ha csak simán kivit ennék az is így hatna? Reggel éhgyomorra megiszom és utána rögtön reggelizhetek vagy mennyit várjak? Zöld teát is szoktam reggel inni azt hogy igyam rögtön utána lehet vagy azzal is várjak? Sajnos reggel nem sok időm van sietni kell munkába :) A másik kérdés, hogy az Önök papaya koncentrátuma is jó lenne nekem? Vagy az másra van? Felfúvódás is szokott nálam jelentkezni, de jó lenne ha ettől a kivis italtól az is elmúlna. Nem szeretnék már annyi mindent össze vissza szedni. Már elég sokmindent szedek ( C vitamin, cink, bio silica, néha olivo kapszula, magnézium, grape vital csepp) párom is azt mondja hogy lehet hogy már ettől a sok kapszulától vannak gondjaim. Pedig én nagyon szeretem és bízok az Önök termékeiben és remélem nem lesz káros az egészségre. Egyébként honnan lehet tudni, hogy tényleg azok vannak-e benn amiket írnak? Sajnos már a bio se bio és nehéz manapság bízni. Köszönettel:Rita

2015-10-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita,
Valóban nagyon nehéz dolga van egy átlagembernek manapság, hiszen óriási a választék, rengeteg gyártó és forgalmazó kínál részünkre különböző tápanyagokat tartalmazó kiegészítőket. Ennek a dömpingnek két oka van, egyrészt tudatosabbak lettünk és évről-évre egyre többen figyelnek oda a megelőzésre, másrészt több kiegészítőt alkalmazunk a vegyes és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, hiszen élelmeink tápanyagtartalma az elmúlt 60 évben a felére esett vissza.
Mi vagy, ahogy tetszik az anatur.hu csak tudatosan válogatott tápanyagokat mutat be, és adja nevét. (http://anatur.hu/rolunk) Már 25 éve annak, hogy minden egyes termék összetételét és gyártását ellenőrizzük, sőt folyamatosan keressük a legújabb technológiai szabadalommal rendelkező termékeket. A negyed évszázados életút alatt, rengeteg vendégünk, törzsvendégünk igazolhatja, hogy mindezt nem hiába tesszük.

Örömmel olvasom, hogy nekivágsz a Cotifibra bélradír kúrának. A Te esetedben ez különösen nagy segítség lesz. A kivi rostok a belek falát fogják tisztítani, de a lényeg a 7000mg prebiotikus roston van, ami visszaállítja a bélflóra egyensúlyát, ahol a bakteriális lebontás történik, amivel a puffadást is meg tudjuk szüntetni. Természetesen az étkezésre ebben az esetben is oda kell figyelni. Kerüljük a glutén, a laktózt és a kazeint, különösen amíg nem tudjuk allergiások vagyunk-e, ezekre az összetevőkre. A papaya koncentrátum a leírtak alapján nem lenne célzottabb kiegészítő ennél.
Ahogy megiszod reggel éhgyomorra a Cotifibra tasak tartalmát, már ihatod is a zöld kávébab teádat, és már indulhatsz is. Aztán reggeli és ebéd után fogyaszthatók az egyéb tápanyagok, mint a Szerves C-vitamin, a Szerves Cink, az Olajfa levél kapszula, melyek nagyszerű immunerősítők és fáradtságűzők, vagy a Magnézium, ami nélkül egyetlen alapbetegség és tünet sem javítható. Illetve a grapefruit csepp, ami a patogének visszaszorítását segíti, vagy a Bio Silica® szépségvitamin, ami gyulladáscsökkentő kénes aminosavakat, kötőszövet erősítő és méregtelenítő szilíciumot tartalmaz. Üdvözlettel: Rudolf Rita