Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát. Még van egy kis seb a műtét után de ma már elkezdtem kenni az argán olajjal. Vagy nem jól tettem? Nem tudom hogy meddig kell várni az ilyen sebeknél hogy lehessen kenni valamivel. És már kezd kicsit kiemelkedni a seb remélem nem jön be amit az orvos mondott hogy ki fog majd türemkedni és talán szteroid inekcióval lehet kezelni, olyat nem szeretnék:( azt mondta nem mindenkinek lesz a kitüremkedés, gondoltam hogy én abba is bele fogok esni :( az argán olaj arra is jó lesz? majd szeptemberben kell visszamennem ellenőrzésre. A másik hogy sajnos még azóta se jött össze a baba :( Lehet hogy nekünk már nem lehet, mostmár tényleg elszomorodtam. Pedig szedem már a méhpempőt is és mindig teljesen biztos vagyok benne hogy sikerült, de aztán megjön a menzesz. Néztem neten van ilyen peteérés kalkulátor és ahhoz is szoktunk igazodni de az se jön be. Igaz az lehet hogy nem pontos, mert nekem sajnos nem pontosan szokott megjönni a menzes vagy 28 vagy 30 nap. Néztem hogy vannak Önöknél tesztek ovulációs is kapható esetleg? Talán avval biztosabbra tudhatnám mint a számolgatással. Bár annál is olvastam hogyha nem mindig pl. 28 napra jön meg a menzesz akkor ott is nehéz eltalálni hogy mikor használjuk. Végülis még nem próbálkozunk 1 éve mert mikor jött ez a vírus akkor nem mertük, nehogy baj legyen ha ne adj isten elkapjuk. De ez lehet hogy hülyeség volt, szóval mostanában kezdtünk el megint úgy próbálkozni de nem sok sikerrel. Végülis most csak a folsavat meg a méhpempőt szedtem meg pár napja elkezdtem az omegát is. Meg c vitamint cinkkel. Cinket lehet? És gránátalmalevet? Tényleg nagyon szalad az idő és nagyon idősen már nem is lenne jó szülni de ezzel a próbálkozással csak telnek az évek mi meg egyre öregebbek leszünk:( Sose gondoltam volna hogy ennyit kell próbálkozni, mindig azt gondoltam hogy tuti elsőre sikerülni fog. Ennyit a pozitív gondolkodásról Köszönettel:Krisz

2020-07-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

A leírásod alapján a seb már majdnem meggyógyult, jól tetted, hogy elkezdted kezelni argán olajjal, hiszen az argán olaj segíthet a hegek halványításában, eltüntetésében.

Ovulációs tesztet mi nem árulunk, de bármelyik patikában be tudod szerezni.

Bátran fogyaszthatod a szerves cinket  és a gránátalma koncentrátumot  a babatervezés időszakában, sőt ezeket terhesség és szoptatás alatt is alkalmazhatod.

Kérlek, a babavárás alatt ajánlott vitaminokat, tápanyagokat kúraszerűen fogyaszd, ahogyan azt már többször is megbeszéltük. 

Azt javaslom, hogy forduljatok szakemberhez, hiszen ez már nem az én szakterületem. Ha egyeztetsz a nőgyógyászoddal ő biztosan tud segíteni, hogy merre induljatok el.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita