Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát:) Még annyit kérdeznék, hogy még sosem utaztam repülővel és nem tudom hogy milyen lenne elsőre a közérzetem a repülőn. Én leginkább a hányástól félek de állítólag a mai gépeken már nem szokott ilyen előfordulni. De olvastam hozzászólásokat hogy a füllel szoktak bajok lenni, valakinek nagyon megfájdul és a fülben zajló változások miatt is lehet hányás. Nem szeretnék. Tudna erre ajánlani valamit? Gondoltam viszek gyömbéres vizet meg rágót. Speciális füldugóról is olvastam de állítólag azt Magyarországon nem lehet kapni. Köszönettel:Nik

2019-02-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nik!

Érdemes már a repülés előtt elkezdeni egy magnézium kúrát, ehhez én a három magnéziumsót tartalmazó Tri-Mag B6™ magnézium készítményt ajánlom. A magnézium fogyasztása különösen ajánlott az utazás közben fellépő hányinger kiküszöbölésére. Extrém esetben még a tabletta szétrágására is van lehetőség, én is szoktam alkalmazni ezt a módszert, és egy korty vízzel leöblítem.

A hidratálás utazás közben is fontos, hiszen minél magasabban repülünk, annál szárazabb a levegő. Ehhez nagyszerű választás a gyömbéres vagy citromos víz. Azonban arról ne felejtkezz el, hogy csak olyan folyadékot vihetsz fel a gépre, amit a repülőtéren vásároltál.

Repülés közben előfordulhat még puffadásos, hasfeszüléses panasz, ilyenkor segítségedre lehet a nyárfa és nyírfa lassú égetésével nyert orvosi szén, a Karbofin, amit egyébként is hasznos magaddal vinned, ha hosszabb útra indulsz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita