Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita köszönöm a válaszát lipomatózissal kapcsolatban. Amit ajánlott készítményeket megrendeltem, már csak azt szeretném kérdezni hogy normál koleszterinszinttel rendelkezve és zsíros ételeket eddig is kerülve étkeztem és nem fogyasztok alkoholt sem , mit tanácsol hogyan szedjem és mennyit a gyógyszerekből / máriatövis, hepaplus articsóka és lecytyn/ és meddig tartson a kúra ? valamint megoldást jelent-e a paleo étkezés vagy egyéb diéta hogy a csomók visszahúzódjanak és több ne keletkezzen , vagy ez csak hiú ábránd és az étkezés nem befolyásol ? köszönettel várom válaszát

2020-08-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nagy Istvánné!

Az étrend-kiegészítők fogyasztása mindig kúraszerűen történik. Mivel már hosszabb idő óta fennálló problémáról van szó, érdemes 120 napos kúraidőre berendezkedni, melyet egy hónap szünet után meg is lehet ismételni.

Írom az adagolást is, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el:

Reggeli után: máriatövis

Tízórai közben: lecitin

Ebéd közben: Hepaplus

Uzsonna közben: lecitin

Vacsora közben: Hepaplus

A táplálkozásban az a legcélszerűbb, ha szénhidrátcsökkentett, májkímélő diétára rendezkedünk be. Ehhez az előző levelemben írtam már ajánlásokat. Ezen belül akár a paleo diéta is megfelelő lehet számodra, erre sajnos garanciát nem tudok vállalni. Amennyiben pontosabb ajánlásokra van szükséged a diétához, célszerű lehet felkeresni egy dietetikus szakembert, sajnos ez már nem az én területem. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita