Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát, akkor megveszem ezeket:) Babavárás előtt mennyivel kell elkezdeni? Közben szedhetem a zöldkagylót is? Ezt a 4-5 fajta kapszulát időrendben hogy szedjem melyiket reggel melyiket este stb? Hallottam teherbeeséssel kapcsolatban (pontosan nem tudom a nevét) 10 alkalmas kezelésről amivel szintén lehet segíteni hogy hamar teherbe essen az ember. Valamilyen hormont serkentő kezelés de nem injekció hanem olyasmi mint mikor egy géppel a test állapotát nézik talán olyasmi lehet mint a biorezonancia. Ön szerint erre is menjek el a kapszulák szedése mellett? Csírák közül melyiket egyem? Köszönettel:Krisz

2018-10-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Mivel előző leveledben azt írtad, hogy mire teherbe esel 40 felett leszel, ezért azt javaslom,  ne halogasd megtenni a legszükségesebb lépéseket az életmódváltás területén, mint a gerincferdülésedhez szükséges gyógytorna és a hormonális egyensúly -, illetve az általános erőnlét fenntartása, vagy visszaszerzése. Táplálkozz minél egészségesebben, mozogj nagy rendszerességgel, és tudatosan ellensúlyozd a mindnapi stresszt, minőségi időtöltésekkel, jógával, meditációval, nagy kirándulásokkal, baráti – családi szeretet találkozókkal, minőségi időtöltésekkel.

Az egészségesebb, tápanyagokban gazdagabb étrend kialakításához a friss bio csírák tökéletes társak.  , hiszen egyedülálló a tápanyag tartalmuk, és bármelyik életszakaszban és korban tökéletes választás a fogyasztásuk. Válassz ízlésed szerint közülük!

Fentiekhez kiegészítésként nagy hasznát veszed az étrendhez adott D3-vitaminnak a ligetszépe olajnak, a Retad C-vitaminnak és a Zöldkagyló kivonatnak. Ezért ezeket a kiegészítőket már most érdemes elkezdeni fogyasztani.

A Folsavat  és a Vita-min®plus MAMA  kismama vitamint a babatervezés előtt 1-3 hónappal kell elkezdeni adagolni, majd a folsavat és a ligetszépe olajat az első trimesztertől elhagyhatjuk, de a kismama vitamint és a többi tápanyagot végig fogyaszthatjuk a szoptatás ideje alatt is, úgy, hogy 3 hónapos kúrát követően 4 hetes szünet beiktatása után, újabb kúrába kezdünk.

A ligetszépe olajat Omega3 zsírsavakban gazdag halolaj étrendi dúsítása válthatja fel, hiszen a benne lévő EPA és DHA zsírsavak a baba és anyukája egészségét egyaránt, és bizonyítottan szolgálja.

Az általad említett (gépi) kezelésnek csakis a BEMER terápiát tudom elképzelni, ami egy mágnes terápiás kezeléssel járul hozzá a szervezet egyensúlyi állapotához. Ezt a lehetőséget is megfontolhatod természetesen, de csakis akkor, ha az alapokat Te magad már elindítottad, vagyis tettél lépéseket az életmódváltás területén.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita