Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát akkor elkezdem szedni a magnézium kapszulát. Nekem a chela mag+B6 van itthon de abba már csak pár szem van, akkor Ön inkább a TRI MagB6-ot ajánlja ebben az esetben jobban? Kb mennyi ideig kell szedni? Én áprilisban utazom addig mindennap szedjem a TRI mag-ot? Igazából csak azért kérdeztem ezt a repülési hányás dolgot mert régebben hallottam hogy vannak olyan emberek akik szoktak a repülőn, de azóta már fejlettebbek a gépek meg van nyomáskiegyenlítés stb. Nekem szerencsére a buszon meg más járműveken se szokott hányingerem vagy más bajom lenni de mivel még nem utaztam repülővel és az azért más mint egy busz ezért félek picit. De van aki azt mondta hogy akinek a járműveken sincs baja a repülőn se lesz. Igen azt is hallottam sajnos hogy csak az ott vásárolt folyadékot lehet felvinni de gondolom ott nem lehet igazi gyömbérrel készült vizet kapni. Vagy ha ott veszek és beleteszem a gyömbért úgy is jó gondolom? Köszönettel:Niki

2019-02-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Nem kell aggódnod, ha nem szoktál más járműveken rosszul lenni, valóban kicsi a valószínűsége, hogy a repülőn rosszul leszel.

Nem tudom, mióta szeded a Chela-Mag B6®-ot, de 120 napig nyugodtan folytathatod a kúrát. A rendszeres magnéziumpótlás – amire egyébként is szükségünk van, hiszen számtalan biokémiai folyamat részese ez az ásvány-, hozzájárul ahhoz, hogy csökkenjen a szorongás, félelemérzet, vagy ideges eredetű nyugtalanság. Ezzel javítja mindennapi jó közérzetünket, és harmonizálja immunrendszerünk, hormonrendszerünk működését is.

Tri- MagB6-ot pedig az útra vidd magaddal, ugyanis ezt a tablettát akár szét is rághatod, ha szükség lenne rá, ahogy az előző üzenetemben javasoltam.

Akár a sima víz is megfelelő lesz, csak mindig kis kortyokban, lassan fogyaszd.

Jó utat kívánok!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita