Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a válaszát. Akkor a kenderolajat ne vegyem meg? A facelift is van olyan jó hatású azért mint a zöldkagyló? Én is sajnálom hogy nem tudtam szedni csak nem voltam jól tőle lehet hogy allergia jött volna ki, még sosem ettem tengeri herkentyűket, kagylót se, csak halat. Igen azt jó lenne tudni hogy mitől fájhat a derekam csak sajnos az egészségügyben minden lassan megy, most még 1 hónapig akkor semmit nem tudok csinálni? (csak 1 hónap múlvára kaptam időpontot) Nekem sajnos régebben is fájdogált a nyakam hátam derekam de ilyen sokáig még nem fájt a derekam. Nagyon rossz a tartásom is, bent a suliba van sok gyógytornász ők azt mondták hogy van egy kis gerincferdülés és hogy tornáznom vagy úsznom kell. Kaptam is gyakorlatsort hogy miket csináljak. (sajnos nem csinálom mindennap) Régebben voltam reuma szakrendelésen ott se mondtak különösebbet csak elküldtek gyógytornára amit végig is jártam. Minden nyáron járunk hévízre is a tóra 2 hétre. Babaprojecttel kapcsolatban voltam már vizsgálatokon (már amit a doktor kiírt) amiből az derült ki hogy minden jó. Most majd megyünk a párommal hogy őt is megnézzék de egyenlőre még nem tudjuk hogy hova? Köszönettel:Krisz

2019-09-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Úgy látom, hogy pontosan kezedben van a megoldás, amivel tudnál javítani az állapotodon, azonban a lépést valamiért nem teszed meg. Hiába várjuk másoktól a segítséget, ha mi magunk nem vagyunk hajlandóak változtatni. A gyógytorna, különösen akkor, ha gerincferdülésed van, nem olyan, amit egyszer végigcsinálunk. Mindennap tornázni szükséges, iktasd be a napirendedbe azt a 20-30 percet, hiszen a saját egészséged a legfontosabb.

Ha megvannak az alapok, akkor azt nagyszerűen egészítik ki olyan tápanyagok, mint a kollagén nevű fehérje. A Kollagén Facelift® koncentrátum hozzájárul csontjaid, porcaid és ízületeid egészségéhez. Kezdj bele minél hamarabb a kúrádba! Mellette ne felejtkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról sem.

Kendermagolajjal  mindig kiegészítheted az étkezéseidet, már csak azért is, mert a legoptimálisabb arányban tartalmazza az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, amivel megtámogathatod általános egészséged, hormonális egyensúlyod, aminek a babavárás alatt is kiemelkedő jelentősége van.

Ha még nem tettétek meg, kezdjetek bele pároddal mindketten egy Méhpempő kúrába addig is, amíg megkapjátok a vizsgálatok eredményét.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita