Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a gyors választ! A napi ötszöri étkezésre és a sok folyadékra azért az össze-vissza életmód ellenére is figyelek, csak az étkezések időzítése sajnos nálam ingadozó. Akkor folytatom a kúrát (Lecytyna, kurkuma, articsóka) és ha jól értettem a választ, akkor a három termékkel egyidejűleg szedhetem a szemvitamint is, valamint mindhárom termék adagját növeljem napi háromra (azért voltam ebben bizonytalan, mert a leírások kettőt javasolnak, illetve más levélre adott válaszodban napi 1 kurkumát olvastam, szintén epehólyag eltávolítás esetén). Még lenne néhány kérdésem: A kúrát milyen hosszú szünet idő után célszerű újarkezdenii? A 60 napos kúra után már érdemes vérvételen ellenőrizni a koleszterin szintet, vagy ezzel még várjak? A szemvitamin alkalmazása is kúraszerű-e, s ha igen hány hónap? Üdvözlettel: Ildikó

2016-08-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó! Az ajánlott kiegészítők, dózisok és kúraidők egyénre szabhatók, melyeket a tünetek, és a diagnosztizált betegségek egyaránt befolyásoknak. Jobban örültem volna, ha az articsóka és a máriatövis együtt egészíti ki az étrendet, különösképp a magas koleszterin szint a túlsúly, a májzsírosodás és a látás romlásának okán, melyeket mind hatékonyan kezel ez a 2 kiegészítő. Ehhez persze az ajánlott dózisnak is eleget kell tenni.

A Luteinből egy 60 napos kúraidőt tarts, és naponta 1 kapszulát vegyél be belőle vacsora után.

Hiányzik azonban a felsorolásból a pajzsmirigy alulműködéshez nélkülözhetetlen szelén és cink, mely a fogyókúrát is elősegítené. Továbbá a reflux problémák első számú fegyvere a kelátolt ásványok. Ha van arra lehetőség, hogy a kúraidőt így duplázzuk meg, sokkal jobb eredményre számíthatunk. Ennek ellenére 60 napos kúraidőt követően, már ellenőrizhetjük a koleszterin szintet!

A kúra végeztével a köztes időszakban” prebiotikus rostokkal vesszük célba az emésztőrendszert, az immunrendszert és a túlsúlyt, majd visszatérhetünk az előző kúrához.

Üdvözlettel; Rudolf Rita