Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a gyors választ a koleszterincsökkentőre. Jelenleg három félét szedek. Ligetszépe olaj, kurkuma, gambe slim. Ezekből melyik amiket egyszerre és melyik amit külön, illetve mennyi idő múlva szedhetem. Továbbá hogyan tudnám beilleszteni a javasolt articsóka kivonatot, az omega3 illetve lenmagolajat. Ezek már olyan mennyiségek, amiket szétosztva egész nap csak ezeket enném. A kurkuma meg a ligetszépe olaj egy hónap múlva elfogy és akkor szünetet tartok, mert meg volt a 120 napos kúra. Üdvözlettel: Ili

2018-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ili!

Reggeli és ebéd előtt vedd be a Gambe Slim® gyógynövény koncentrátumot  (2 x 12,5 ml önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva).

Reggeli és ebéd közben tökéletesen szívódnak az Omega3 zsírsavak, a kurkuma kurkominoidjai  és a májtisztító articsóka kivonat is, ezért akkor vedd be az 1-1 szem Gold Omega3® halolajat, az 1-1 szem Hepaplus articsóka kivonatot, az 1-1 szem kurkuma tablettát, és a 2x1 evőkanálnyi lenmagolajat. Utóbbit önmagában, de turmixokhoz, hideg ételekhez, például joghurthoz vagy salátákhoz keverve is fogyaszthatod.

Este lefekvés előtt pedig marad a napi 1 Ligetszépe olaj kapszula.

Sok sikert a kúrádhoz!

Somogyi Rita