Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a gyors válaszát! Voltak ma az onkológián és sajnos kell kemo, azt mondták, hogyha egy nyirokcsomó érintett (amiket kiszedtek azok közül egybe volt rossz elváltozás) akkor ajánlatos mert elterjedhet. Ez igaz? Azt mondták, hogy 4 kemo kezelés kell és ez valami olyan aminek nincs mellékhatása, reméljük így lesz. Valami olyasmi, hogy haza is lehet vele menni miközben megy a szervezetbe, Ön már hallott erről? Tényleg nincs mellékhatása és hatásos is? Szegény Apu most eléggé le van gyengülve, biztos azért mert alig eszik, nincs étvágya, idegeskedik. Ma is csak 100 volt a vérnyomása, nem is tudtak bkv-val menni csak taxival a doktorhoz. Tudna ajánlani valami erősítő valamit amitől jobban érezné magát, erősebbnek? Csírákat is eszik néha de ugye a magok miatt nem nagyon merünk neki adni, ami meg kinő a magokból az elég pici. Én találtam egy csoportot ahol hasonló betegek vannak és beszélgetnek de Apu nem akart elmenni :(

2016-01-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita! Örvendetes az a tény, hogy olyan kemoterápiás kezelést kap apukája, amelynek kevésbé, vagy egyáltalán nem is érzi majd a mellékhatásait. Ez szuper hír, máris van minek örülni! Rita is beszélhetne az orvossal, hogy minél több megnyugtató, és naprakész információval tudja biztatni apukáját, és a családot.

A csírák fogyasztása nagyon fontos lenne, hiszen a rákos sejtek nem szeretik az élő élelmeket, mert azok segítik a sejtlélegzést. Tessék ledarálni őket, vagy turmixba dobni olyan rákellenes zöldségekkel együtt, mint a cékla, répa, zeller, burgonya és retek.

Most az adná édesapjának a legnagyobb erőt, ha valaki visszaadná a gyógyulásba fektetett hitét. Nagyon fontos lenne, hogy ne adja fel, javuljon a kedve, visszatérjen az életenergiája. Bár a család szeretete a legnagyobb gyógyító erő, a találkozás hasonló életsorsú betegekkel, vagy ilyen betegekkel foglalkozó pszichológussal, orvossal, dietetikussal, biztos adna neki lendületet.

Fizikálisan pedig segítségére lehet a kolloid ásványokat tartalmazó Bio Nyírfanedv, ami nagyon gyorsan, már a száj nyálkahártyáján keresztül is felszívódik! Visszaállítja az elektrolit háztartást, így energikusabbnak érzi majd magát, sőt még a kemo esetleges mellékhatásait is csökkenti.  Jobbulást; Rudolf Rita